Djed Mraz 1914..jpg

Prosinac na Zametu

Rijeka, 20. prosinca 2014.
Na području Zameta tijekom prosinca već tradicionalno su se održavale  različite aktivnosti namjenjene svim dobnim skupinama: predškolskoj i školskoj djeci te ostalim građanima.

više

Kreativna radionica u prosincu (3).jpg

Održana kreativna radionica za djecu

Rijeka, 10. prosinca 2014.
U mjesnom odboru jučer je održana još jedna kreativna radionica namjenjena djeci raznih dobnih skupina. Tema je bila vezana uz nadolazeće blagdane, izrada nakita za bor, čestitki.

više

mjerenje tlaka i šećera 9.12 (4).jpg

Održano mjerenje tlaka i šećera u krvi

Rijeka, 10. prosinca 2014.
Jučer je u jutarnjim satima u mjesnom odboru Zamet provedena akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, na temelju programskih aktivnosti  pododbora za zdravstvo i socijalnu skrb Vijeća MO. Mjernju se odazvalo dvadesetak građana.

više

Ususret blagdanima.jpg

Ususret blagdanima - najava događanja

Rijeka, 3. prosinca 2014.
U mjesecu veselja i darivanja Vijeće Mjesnog odbora Zamet i ove godine daruje svoje sugrađane različitim programskim aktivnostima koji su namjenjeni različitim dobnim skupinama. U nastavku teksta možete vidjeti kalendar događanja

više

Radovi  na temu jeseni.jpg

Radovi učenika ne temu jeseni

Rijeka, 25. studenog 2014.
U ulaznom holu MO Zamet u sklopu Centra Zamet postavljena je nova izložba radova učenika OŠ Zamet. Likovni radovi na temu jeseni, naslikali su učenici pod vodstvom profesorice Silvije Benković.

više

Konst. VMO Zamet 20.11.2014.jpg

Konstituirano novo Vijeće MO Zamet

Rijeka, 21. studenog 2014.
U sjedištu Mjesnog odbora Zamet, u četvrtak 20. studenog 2014. godine konstituirano je novo Vijeća MO, koje ima sedam članova. Sjednicu je otvorio Igor Načinović, ovlaštena osoba od strane Gradonačelnika, te je dao izvješće o provedenim izborima za članove Vijeća MO Zamet.

više

Volim Hrvatsku Volim Rijeku 2014 1.jpg

Podjelom nagrada i priznanja završena akcija Volim Hrvatsku – Volim Rijeku

Rijeka, 28. listopada 2014.
U organizaciji Grada Rijeke i gradske Turističke zajednice, prigodnom svečanošću u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke obilježen je završetak akcije Volim Hrvatsku – Volim Rijeku. Ovom prigodom riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor TZ Rijeka Petar Škarpa najboljima u nekoliko kategorija uručili su nagrade i priznanja.

više

Rezultati izbora za vijeće mjesnog odbora Zamet

Rijeka, 21. listopada 2014.
Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke objavljuje rezultate izbora za vijeće mjesnog odbora Zamet, održanih 19. listopada 2014.

više

 

Objava kandidacijskih i zbirnih lista za izbor članova vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke

Rijeka, 18. rujna 2014.
Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove/članice vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke objavljuje kandidacijsku listu i zbirnu listu za izbor članova
Vijeća Mjesnog odbora Zamet
Rješenje o određivanju biračkih mjesta

 
mail print
Ploča riječki olimpijci 1.jpg

Otkrivena ploča s imenima riječkih olimpijaca

Rijeka, 9. rujna 2014.
Uoči sutrašnje obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, na Trgu riječkih olimpijaca, ispred Centra Zamet, svečano je otkrivena ploče s imenima riječkih olimpijaca i paraolimpijaca, osvajača odličja. Ploču su otkrili Luka Wagner, član Boćarskog kluba osoba s invaliditetom, gimnastičarka Jana Vrsalović te najstariji olimpijac Zdravko Ćiro Kovačić.

više

Radovi Fiumara.jpg

Radovi na raskrižju ulica Fiumara i Žrtava fašizma te duž ulice Fiumara

Rijeka, 3. rujna 2014.
U petak, 5. rujna 2014. godine započinju radovi na obnovi završnog asfaltnog sloja na raskrižju Ulica Žrtava Fašizma – Fiumara i duž Ulice Fiumara do Trga Bana Jelačića. Predviđeni rok trajanja radova je 15-tak dana, odnosno do 20. rujna. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti.

više

zbirno izvješće o radu MO.JPG

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

Rijeka, 17. srpnja 2014.
Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

više

 

Obavijest o radovima u Ulici Avelina Turka

Rijeka, 15. srpnja 2014.
Rijeka promet d.d. Služba održavanja prometnica izvještava građane da od sutra zaopiočinju radovi na sanaciji Ulice Avelina Turka.

Radovi se izvode u sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta. Cesta će biti zatvorena a obilazni pravac je Ulica Mirka jengića, Bože Vidasa i ivana Ćikovića Belog. Izvođač radova je PP Rijeka.
BL/M.C.

 
mail print
DD krvi.jpg

Na Zametu prikupljene 24 doze krvi

Rijeka, 23. srpnja 2014.
U ponedjeljak, 21. srpnja u prostorijama MO Zamet u sklopu sportskog Centra Zamet održana je  akcija doborvoljnog darivanja krvi. Odazvalo se 35 darovatelja a krv je dalo 24.

više

Čekaona Diračje-smetr Srdoči.jpg

Radovi u srpnju

Rijeka, 8. srpnja 2014.
Na području Zameta izvedeni su ili se izvode radovi po prioritetima MO Zamet za 2014. godinu te preneseni radovi iz 2013. godine. Neki od radova započeli su u lipnju.

više

Novi autobusi 1.jpg

65+ godišnje karte "Autotroleja" vrijede do daljnjega

Rijeka, 3. srpnja 2014.
KD Autotrolej obavještava sve korisnike 65+ godišnjih karata, koje su vrijedile do konca svibnja i lipnja 2014. godine kako iste karte vrijede do daljnjega, te će o početku produljenja prava i izrade novih biti obaviješteni na vrijeme, odnosno putem medija. Dakle, važenje postojećih 65 + karata je produljeno, te ih svi naši korisnici mogu koristiti bez ograničenja kao što je to bio slučaj i do sada.

više

Dialektica na fotografijama (16).jpg

Dialektika na fotografijama

Rijeka, 20. lipnja 2014.
Povodom obilježavanja Dana MO Zamet i Dana Župe Srca Isusova Zamet u prostorijama MO Zamet postavljena je izložba fotografija "Dialektika" autora patera Ivana Vinkova. Ovo je paterova druga izložba postavljena u mjesnom odboru, kako je u pozdrvnoj riječi istakao Vojmir Turak, predsjednik VMO.

više

Dječji vrtić Oblačić RPLP 2.jpg

Riječki program lokalnog partnerstva: uređeno dvorište vrtića Oblačić

Rijeka, 16. lipnja 2014.
U sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva u Dječjem vrtiću Oblačić na Zametu uređeno je dvorište. Projekt pod nazivom "Oaza sretnog djetinjstva 2" nastavak je projekta realiziranog 2013. godine, čime je djeci uljepšan svakodnevni boravak u vrtiću.

više

milenijska 12.06.2014..jpg

Završeni Dani MO Zamet

Rijeka, 13. lipnja 2014.
Sinoćnom svečanošću završili su Dani MO Zamet koji su započeli 4. lipnja. Svečanost se odvijala u dva dijela. U prvom dijelu održana je svečana sjednica a nakon toga usljedilo je otvorenje izložbe fotografija.

više

zajednička fotografija 12.06.2014.JPG

Provedena akcija biramo najljepšu okućnicu bakon i prozor u 2014.

Rijeka, 13. lipnja 2014.
Ove godine je ponovo provedena akcija "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor koju Vijeće MO provodi temeljem Programa za 2014. godinu i obilježavanja Dana MO. Cilj akcije  je veća angažiranost svih sugrađana  kojima je ljepota zelenila i cvijeća dio svakodnevnog življenja te  da svojim primjerom  motiviraju i svoje susjede da uređuju i oplemenjuju prostor u kojem žive.

više

Karate klub Zamet2014 (n).jpg

Karate na Trgu riječkih olimpijaca i kreativana radionica

Rijeka, 10. lipnja 2014.
Danas je povodom Dana MO Zamet na Trgu riječkih olimpijaca Centra Zamet održana demonstracija karate vještina, a u prostorijma MO održana je kreaativna radionica za djecu.

više

Klub Zamet 10.06.2014 (16).jpg

Održan nastup članova Kluba Zamet

Rijeka, 9.lipnja 2014.
U prostorijama Mjesnog odbora Zamet održano je povodom Dana MO, glazbeno scenski nastup članova Kluba starijih osoba Zamet i njighovih gostiju.

više

Boćalište BK Zamet 2014.jpg

Održano je natjecanje u boćanju i kartanju

Rijeka, 8. lipnja 2014.
U subotu su povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Zamet na jogu Boćarskog kluba Zamet održana natjecanja u boćanju i kartanju. Prigodnim riječima natjecanje je otvorio predsjednik Vijeća MO Vojmir Turak.

više

Mjerenje tlaka i šećera u lipnju 2014.jpg

Preventiva o zdravlju u MO Zamet

Rijeka, 6. lipnja 2014.
Povodom obilježavanja Dana mjesnog odbora u dvorani MO Zamet održan je dan prevencije zdravlja. Stoga je Ivica Prtenjača iz Pododbora za zdravstvo  VMO organizirao:

više

Dan OŠ škole_4.JPG

Održan Dan OŠ Zamet

Rijeka, 6. lipnja 2014.
Jučer je Osnovna škola Zamet obilježila mprigodnim aktivnostima Dan škole. u jutarnjim satima održana su sportska natjecanja, a popodne je otvorena izložba učeničkih radova. održana je i svečana prioredba.

više

Zamet 2014.jpg

Započinju Dani MO Zamet

Rijeka, 2. lipnja 2014.
U srijedu 4. lipnja 2014. započinju Dani MO Zamet i taju do 12. lipnja. Vijeće mjesnog odbora je programom predvidjelo različita događanja i sadržaje najenjene svim dobnim uzrastima. U realizaciju programskih aktivnosti uklučile su se i institucije koje djeluju na području Zameta.

više

Srdoči - pobjednici.jpg

Srdoči najuspješniji na "4. Kupu Delte"

Rijeka, 3. lipnja 2014.
Malonogometna momčad "Srdoča" najuspješnija na "4. Kupu Delte", "Draga" osvojila srebro,  "Školjić" broncu, a svi zajedno dva dana lijepog druženja i sportskog navijanja.

više

poziv.JPG

Dani svetog Vida 2014 -  sportske igre mjesnih odbora

Rijeka, 28. svibnja 2014.
U subotu, 31. svibnja 2014. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.  Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program  obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

više

nogomet.jpg

"4. KUP Delte" – najava

Rijeka, 19. svibnja 2014.
Malonogometnim turnirom "4. Kup Delte" Mjesni odbor Centar-Sušak u suorganizaciji s mjesnim odborima "Luka" i "Školjić" te Direkcijom za mjesnu samoupravu i ove godine obilježava dan grada i riječkog zaštitnika - Svetog Vida.
Turnir će se održati 31. svibnja i 01. lipnja 2014. na sportskom igralištu "Delta", a na njemu će nastupiti ekipe 11 riječkih mjesnih odbora i ekipa Grada Rijeke prema ovom rasporedu
Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa  da sportskim navijanjem podrže dečke iz svoga kvarta  i da svi zajedno igramo i navijamo za naš grad - za Rijeku !

više

www.hck.hr.JPG

Mjesni odbori - pomoćni sabirni centri

Rijeka, 26. svibnja 2014.
U suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Rijeke mjesni odbori Grada Rijeke pridružili su se akciji prikupljanja pomoći stradalima u poplavljenim područjima. Aktivisti Crvenog križa dežurali su u prostorima mjesnih odbora koji su poslužili kao privremeni sabirni centri za prikupljanje pomoći. Pošto su prikupljene dovoljne količine pomoći privremeni sabirni centri u mjesnim odborima prestaju s radom.

više

Radovi na temu geopmetrije.jpg

Likovni radovi na temu geometrije

Rijeka, 20. svibanja 2014.
U ulaznom hodniku mjesnog odbora Zamet postavljena je još jedna izložba likovnih radova učenika OŠ Zamet. Izložbu su postavile Barbara, Katia i Nayana, učenice 7 D razreda.

više

P. Jurčića 24.jpg

Popravak oštećenog zida u Ulici Petra Jurčića

Rijeka, 6. svibnja 2014.
Ovih dana radnici popravljaju zid u Ulici Petra Jurčića kod kbr 24. Zid je oštećen usljed orkanske bure koja je bila u studenom a 11. studenoga 2013. godine srušila bor  i mnogobrojna  stabala na području Zameta.

više

Petra jurčića 5 (3).jpg

Radovi po prioritetima u travnju

Rijeka, 24. travnja 2014.
Tijekom travnja izvedeni su radovi realizirani  iz sredstava za prioritete MO Zamet kao mali komunalni zahvati iz 2013. godine. Za radove su planirana sredstva u iznosu od 55.000,00 kn a spadaju u nadležnost Direkcije zajedničke komunalne djelatnosti Grada.

više

Info centar za prevenciju.jpg

Edukativno predavanje na temu "Osobe zrelije životne dobi kao žrtve kaznenih djela"

Rijeka, 18. travnja 2014.
Informativni centar vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Rijeke (Dolac 7b) organizira niz edukativnih predavanja na temu: "Osobe zrelije životne dobi kao žrtve kaznenih djela"  (teške krađe provaljivanjem, drske krađe, prijevare na kućnom pragu, razbojništva).

više

Mjerenje tlaka i šećera u travnju.jpg

Održano predavanje i mjerenje tlaka i razine šećera u krvi

Rijeka, 10. travnja 2014.
Danas su u MO provedene akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi, a popodne je održano predavanje o alergiji i prehladi. Akciju je organizirao Pododbor za zdravstvo i socijalnu skrb koji vodi Ivica Prtenjača. 

više

okućnica.jpg

Akcija biramo najljepšiu okućnicu, balkon i prozor u 2014. - prijave

Rijeka, 10. travnja 2014.
I ove godine Vijeće mjesnog odbora Zamet provest će akciju "biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor u 2014. godini" na temelju programskih aktivnosti za 2014. godinu. Prijeve se zaprimaju u sjedištu MO od 10. do 25. travnja 2014.

više

Radovi na temu Uskrsa.jpg

Likovni radovi na temu Uskrsa

Rijeka, 7. travnja 2014.
U ulaznom holu MO postavljena je druga ovogodišnja izložba radova učenika OŠ Zamet nastalih u likovnim radionicama. Izložbu su postavile Marija i Sara učenice 8 D.

više

Skupština DD krvi (5).JPG

Održana skupština Aktiva DD krvi Zamet

Rijeka, 3. travnja 2014.
Sinoć je u MO Zamet održana izborna skupština Aktiva DD krvi Zamet. Skupštini su prisustvovali mnogobrojni darovatelji krvi, ravnateljica GD Crvenog križa Marija Vičić te gosti.

više

Obavijest o zabrani zaustavljanja i parkiranja na starom okretištu autobusne linije 2 na Diračju

Rijeka, 14. studenoga 2013.
Obavještavaju se građani da se od 15.11.2013. do 15.03.2014. zabranjuje  zautavljanje i parkiranje svih motornih vozila na starom okretištu autobusne linije 2 na Diračju, zbog rada zimske službe na području Grada Rijeke.

više

radionica -Uskrs.jpg

Održane kreativne radionice

Rijeka, 25. ožujka 2014.
Nakon veljače u kojem održana prva ovogodišnja kreativna radionica na temu maškara, jučer je održana radionica čija je tema bila nadolazeći Uskrs. Radionice se realiziraju na temelju programskih akvivnosti VMO Zamet i brige o djeci.

više

Pješačka staza-stepenice kod OŠ Zamet.jpg

Radovi po prioritetima u ožujku

Rijeka, 24. ožujka 2014.
Tijekom ožujka izvodili su se radovi po prioritetima komunalnih zahvata područja Zamet iz 2013. godine, a u nadležnosti realizacije Odjela za komunalni sustav.

više

za web.jpg

Devet projekata RPLP 2014

Rijeka, 20. ožujka 2014.
U okviru Riječkog programa lokalnog partnerstva u 2014. godini realizirat će se devet projekata. Suradnjom Grada Rijeke, grupa građana i udruga kroz projekte će se uređivati dvorišni prostori Dječjih vrtića Galeb, Oblačić, Potok i Drenova, te dvorište Centra za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama. Obnovit će se dio komunskih šterni na Drenovi, osvijetliti šetnica na Mistražu i urediti dio uz baru, a također je predviđena i revitalizacija starog voćnjaka Udruge za terapijsko jahanje Pegaz na Orehovici, kao i formiranje urbanih vrtova za ekološki uzgoj hrane u gradu Rijeci.

više

Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2015. godinu

Rijeka, 10. ožujka 2014.
Grad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, Direkcija za mjesnu samoupravu, Mjesni odbor Zamet, obavještava građane, ovlaštene predstavnike suvlasnike stambeno-poslovnih zgrada i udruga građana da se u sjedištu Mjesnog odbora, zaprimaju prijedlozi za uređenje i održavanje objekata komunalnih infrastruktura (male komunalne akcije) za 2015. godinu.

više

M. Sušnja-Braće Mohorić (8).jpg

Obavijest o novoj regulaciji prometa dijelom Ulice Berte Jardas

Rijeka, 4. ožujka 2014.
Od četvrtka započinju radovi na novoj regulaciji prometa u dijelu Ulice Berte Jardas na način da će ona postati jednosmjerna u smjeru sjever – jug, tj. iz smjera Ulice braće Mohorić prema Zametskoj ulici.

više

Nove cijene vodnih usluga

Rijeka, 27. siječnja 2014.
Na Kolegiju Gradonačelnika održanog 22. siječnja 2014. godine dobivena je suglasnost na Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o cijeni vodnih usluga. Odluka je donesena radi usklađivanja sa zakonodavnim okvirom i primjenjuje se od 1. veljače 2014. godine.

više

Izložba na temu karnevala (1).jpg

Likovni radovi na temu maškara

Rijeka, 17. veljače 2014.
U ulaznom hodniku Mjesnog odbora Zamet - Centra Zamet postavljena je izložba likovnih radova učenika šestih razreda OŠ Zamet na temu karnevala i maškara.

više

Maškare 15.02.2014 (3).jpg

Maškare na Zametu

Rijeka, 17. veljače 2014.
Zametske maškare i zvončari nastavljaju tradiciju okupljanja maškara i zvončara.  U  dvorani Športskog društva Zamet  održavaju se karnevalske redute za djecu, za one nešto strije ples subotom.

više

zamjena krovova.jpg

Predstavljanje projekta zamjene azbestnih krovova i fasada

Rijeka, 6. veljače 2014.
U organizaciji udruge Moj otok, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i tvrtke Ri stan d.o.o., u petak 21. veljače 2014. godine, u 18.00 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strosmayerova 1, bit će predstavljen projekt zamjene azbestnih krovova i fasada.

više

spremnici za otpad.jpg

Aktivnosti vezane uz uspostavu integriranog sustava primarne selekcije na području grada Rijeke

Rijeka, 21. veljače 2014.
U suradnji s Gradom Rijeka KD Čistoća pokrenulo je niz aktivnosti s ciljem uspostave održivog sustava gospodarenja otpadom te uvođenje integriranog sustava primarne selekcije. Uspostava navedenog sustava uspješno je provedena na području 12 mjesnih odbora, a nastavak upostave sustava na ostalim područjima grada je u tijeku.

više

Becićeva 3.JPG

Radovi po prioritetima

Rijeka, 3. veljače 2014.
Na području Zameta nastavilo se s radovima koji su planirani iz sredstava za prioritete Mjesnih odbora. Neki od radova su izvedeni kao preneseni radovi po prioritetima iz protekle godine.

više

mačka.jpg

Sterilizacija mačaka - obavijest

Rijeka, 29. siječnja 2014.
Udruga “Mijau” Rijeka i ove godine organizira akciju sterilizacije mačaka u razdoblju od 1. do 28. veljače 2014. godine. Svi građani imaju priliku sterilizirati jednu ili više mačaka s popustom od 50 %, tj. za samo 205,00 kn po zahvatu. Zbog velikog interesa poželjno je naručiti se čim prije. Više o akciji možete pročitati u priloženoj obavijesti.

više

Dinamiki plan Energa i Rijeka prometa

U nastavku možete vidjeti tablice dinamičkog plana izvedbe radova po prioritetima MO Zamet za 2014. godinu iz nadležnosti Energa i Rijeka prometa.

više

DD krvi (3).jpg

Na Zametu prikupljeno 60  doza krvi

Rijeka, 20. siječnja 2014.
Danas je u MO Zamet, provedena prva ovogodišnja akcija dobrovolkjnog darivanja krvi. Ovoj humanoj i plemenitoj akciji odazvalo se 68, a krv je dalo 60  darovatelja. Iliji Ikiću danas je bilo 50 darovanje. Bravo! Hvala darovateljima!

više

Maškare-marama.jpg

Započelo peto godišnje doba

Rijeka, 20. siječnja 2014.
U petak, 17. siječnja ma "Antonju" započelo je peto godišnje doba. Tradicionalno  Zametski zvončari i maškare podigli su  karnevalsku zastavu. Objesili su i krivca za sve "Pusta".

više

Program rada Vijeća MO Zamet za 2014. godinu

U nastavku teksta nalazi se Program rada Vijeća MO Zamet usvojen na 37. sjednici održanoj 10. listopada 2013. godine te potvrđen i usklađen na 39. sjednici od 10. prosinca 2013. godine.

više

DDK Rijeka.jpg

Najava akcije dobrovoljnog darivanja krvi

Rijeka, 15. siječnja 2014.
U ponedjeljak, 20. siječnja od 9 do 13 sati, u prostorijama MO Zamet održat će se prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Akciju provodi Aktiv DD Zamet u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa i Zavodom za transfuziju Rijeka.

više

Raspored postavljanja baja za glomazni otpad za 2015. godinu

Prema godišnjem programu  održavanja KD Čistoće na području MO Zamet, u 2015. godini kontejneri za odvoz glomaznog otpada (baje) bit će postavljeni na lokacijama koje možete vidjeti u prilogu. Baje se mogu naručiti telefonski u tajništvo MO, tel. 209-270 ili putem e-maila mo.zamet@rijeka.hr. Sljedi raspored po mjesecima:

više

Plan raspodjele sredstava za komunalne prioritete MO Zamet za 2014.g.

Gradsko vijeće Grada Rijeke donijelo je Plan raspodjele sredstava za komunalne prioritete na području mjesnih odbora u 2014. godini prema kojem je za područje Mjesnog odbora Zamet previđeno 690.000,00 kuna. Za koje prioritete su raspoređena sredstva i u kojem iznosu, možete pogledati u nastavku ovog članka.

više

Najava mjerenja tlaka i razine šećera u krvi te predavanja

Rijeka, 7. tavnja 2014.
U četvrtak 10. travnja u prostorijama MO Zamet održat će se dvije akcije.
Od 8,30 do 10,00 sati mjerit će se tlak i razina šećera u krvi (dr. Vuk Prica i Ivana Jurčić). U 18 sati dr. Jadranko Jelić održat će predavanje o alergijama i prehladi.

više

Izvješće o radu Vijeća MO Zamet za 2013. godinu

U nastavku možete vidjeti godišnje Izvješće o radu Vijeća mjesnog odbora Zamet za 2013. godinu o kojem se raspravljalo i usvojilo ga na 40. sjednici.

više