ArtBazaar: urbana tržnica na Koblerovom trgu i modna revija u Filodrammatici

Rijeka, 12. svibnja 2012.
ArtBazaar, projekt urbane tržnice koji umjetnicima i kreativcima omogućuje da svoj rad predstave građanima, održava se ove subote od 9 do 15 sati, na Koblerovom trgu. Istoga dana u 20 sati, u Filodrammatici, održana je izložbeno-prodajna revija nakita i odjeće Retro&me, dizajnerice Vanje Rubčić, koja je predstavila kolekciju svog branda Kunda Design za proljeće/ljeto 2012.

ArtBazaar na Koblerovom trgu u Rijeci Na ArtBazaaru koji organiziraju Grad Rijeka i Udruga art-Bazaar svoje radove predstavljaju: Amorisitta, Eli's Fantasy, Feelingfimo, Gabi-san, Ana Glažar, Nisa Hrvatin, Saša Jantolek, Kreatura, Luce Lu, Marina Marinski, Micica, Nar Studio, Svjetlana Šalić, Tanjadasimalomanja, Ina Ivandić, Valentina Stepan, Dunja Tišma, Ivana Egić, Coffee Bean, Eva Deva, Cukerin, Branimir Paškvan, Nakitarna Nakitarna, Kulpruga iz okruga, Jane Doe, Vlatka Kalinić, Mirela Peterlić, Muha Zaz, Nakit Kitschy i Martina Grgić. 


Urbana art tržnica ArtBazaar je projekt urbane tržnice koji okuplja umjetnike i kreativce s namjerom da njihov rad predstavi građanima. Kao uvod u ovaj proljetni artBazaar, u prosincu prošle godine, u  Hrvatskom kulturnom domu, održan je prednovogodišnji sajam. 
 

 ArtBazaar okuplja umjetnike i kreativce s namjerom da njihov rad predstavi građanima Urbana tržnica osmišljena je po uzoru na drevne gradske tržnice i tržnice u suvremenim gradskim jezgrama, sa željom da postane tradicionalna manifestacija. 
(I.N.) 

 
mail print