Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto Viši stručni suradnik 1 specijalist za informatičke tehnologije

Rijeka, 10. kolovoza 2016.
Od danas je otvoren oglas za prijam u službu na određeno vrijeme Viši stručni suradnik 1 specijalist za informatičke tehnologije u Zavodu za informatičku djelatnost Grada Rijeke.

Oglas je otvoren od 10. 8.2016. do 18. 8. 2016. godine. Uvjet je VŠS informatičke struke, a prijave se primaju od 10. do 18. kolovoza 2016. godine. 

Tekst natječaja Viši stručni suradnik 1 specijalist za informatičke tehnologije (Word dokument)

 
mail print
 

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto Viši referent za razvoj eUprave i EU projekte (1 izvršitelj/ica)

Rijeka, 10. kolovoza 2016.
Od danas je otvoren oglas za prijam u službu na određeno vrijeme (6 mjeseci) Višeg referenta za razvoj eUprave i EU projekte (1 izvršitelj/ica) u Gradu Rijeci, Zavodu za informatičku djelatnost – Službu za eUpravu, uz probni rad od 2 mjeseca.

Uvjet je VŠS informatičke struke, a prijave se primaju od 10. 8. 2016. do 18. 8. 2016. godine. 

Tekst natječaja Viši referent za razvoj eUprave i EU projekte  (Word dokument)

 
mail print
 

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto Viši stručni suradnik 1 za imovinsko pravne poslove

Rijeka, 25. srpnja 2016. godine
Grad Rijeka – Odjel Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem objavljuje oglas za prijam u službu na određeno vrijeme (povećan obim poslova – 6 mjeseci), uz probni rad od 2 mjeseca, na radno mjesto Viši stručni suradnik 1 za imovinsko pravne poslove (1 izvršitelj/ica) u Grad Rijeku – Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem – Direkciju za gospodarenje zemljištem.
Oglas je objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje dana 25. 7. 2016. godine.
Rok za podnošenje prijava na oglas je do 2. 8. 2016. godine.

Tekst natječaja Viši stručni suradnik 1 za imovinsko pravne poslove  (Word dokument)

 
mail print