Poslovi izgradnje komunalne infrastrukture i uređenja naselja u smislu planiranja, razvoja i gradnje uključivo i kupnju zemljišta i nabavu opreme za uređenja u gradu. Poslovi koordinacije komunalnih i trgovačkih društava, komunalnog redarstva, prometnog redarstva.

Kontakt informacije odjela

 

Povezane novosti

Četvrtak, 18. siječanj 2018.

Započelo postavljanje nove opreme na riječku tržnicu

Zamjenom starih kiosaka novim metalnima, započela je zamjena opreme na centralnoj riječkoj tržnici. Novu opremu nabavlja i postavlja Rijeka plus, tvrtka u stopostotnom vlasništvu Grada Rijeke, koja od sredine srpnja upravlja riječkim tržnicama. Investiranjem u novu opremu i uređaje, žele se stvorit bolji uvjeti za prodavače i kupce.

Više informacija

Srijeda, 17. siječanj 2018.

Grad Rijeka otvorio konzultaciju s građanima o novoj Odluci o načinu prikupljanja miješanog i biorazgradivog otpada na području Rijeke

Na stranicama e-konzultacija Grada Rijeke http://ekonzultacije.rijeka.hr/ danas je otvoreno Savjetovanje s građanima o Nacrtu prijedloga nove Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada te usluga povezanih s javnom uslugom na području grada Rijeke.

Više informacija

Četvrtak, 21. prosinac 2017.

Ukinuta mjera preventivnog prokuhavanja vode za piće

Iz KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. poručuju kako rezultati analiza uzoraka vode iz vodoopskrbnog sustava Rijeke i šireg riječkog područja potvrđuju da je isporučena voda zdravstveno ispravna. Svi parametri, uključujući i mutnoću, ispod su maksimalno dozvoljenih vrijednosti propisanih Zakonom o vodi za ljudsku potrošnju i Pravilnikom o parametrima sukladnosti i metodama analize vode za ljudsku potrošnju.

Više informacija