Poticanje razvoja malog gospodarstva, stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja u smislu pružanja podrške poduzetničkim inicijativama i projektima rasta i razvoja subjekata malog gospodarstva u okvirima i prema mogućnostima s obzirom na nadležnosti Grada.

Kontakt informacije odjela

 

Povezane novosti

Četvrtak, 12. listopad 2017.

Regionalni poslovni forum, 19.-20.10.2017.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeke organizira Regionalni poslovni forum, koji će se održati od 19 – 20. listopada 2017. godine u Opatiji i Rijeci. U fokusu Regionalnog poslovnog foruma bit će regionalne inicijative za unaprjeđenje međunarodne gospodarske suradnje, kao i razvoj novih projektnih ideja za razvoj buduće prekogranične suradnje.

Više informacija

Četvrtak, 28. rujan 2017.

Kako poslovati u i sa Slovenijom

U Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, u sklopu projekta Enterprise Europe Network, u srijedu 4. listopada održat će se seminar na temu Kako poslovati u i sa Slovenijom. Sudjelovanje je besplatno a broj polaznika je ograničen. Prijave su otvorene do 3.10. 2017.

Više informacija

Ponedjeljak, 25. rujan 2017.

Prvi jubilej Rijeka Nautic Showa

U Rijeci će se od 29. rujna do 1. listopada održati 5. Rijeka Nautic Show, na kojem će se, uz bogati popratni program, predstaviti sedamdesetak proizvođača plovila, opreme i ponuđača različitih usluga u nautici.

Više informacija