Poticanje razvoja malog gospodarstva, stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja u smislu pružanja podrške poduzetničkim inicijativama i projektima rasta i razvoja subjekata malog gospodarstva u okvirima i prema mogućnostima s obzirom na nadležnosti Grada.

Kontakt informacije odjela

 

Povezane novosti

Ponedjeljak, 6. veljača 2017.

Najavljena konferencija Startup Europe Week Rijeka

U srijedu 8. i u četvrtak 9. veljače u Visokoj poslovnoj školi PAR obilježit će se Startup Europe Week u Rijeci i to besplatnim predavanjima i radionicama te umrežavanjem zainteresiranih sudionika. Startup Europe Week istovremeno će se obilježavati u više od dvjesto europskih gradova, a glavni organizatori riječke Konferencije su Visoka poslovna škola PAR u suradnji s Startup inkubatorom Rijeka pri Odjelu za poduzetništvo Grada Rijeke te partnerima.

Više informacija

Utorak, 24. siječanj 2017.

Produženo radno vrijeme ugostitelja za trajanje Riječkog karnevala

Gradonačelnik je dana 24. siječnja 2017. godine donio odluku o dužem radnom vremenu ugostitelja za trajanja Riječkog karnevala, prema kojoj: ugostiteljski objekti iz skupine „Restorani“ (restoran, gostionica, zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, bistro, slastičarnica, objekt brze prehrane), “Barovi“ (caffe bar, kušaonica, beach bar, kavana, pivnica, buffet, krčma, konoba i klet), i “Objekti jednostavnih usluga“ (objekt jednostavnih…

Više informacija

Petak, 23. prosinac 2016.

Podijeljena priznanja za najbolje uređene izloge užeg centra Rijeke u prosincu

U Salonu Grada Rijeke podijeljena su priznanja za najbolje uređene izloge u užem središtu Rijeke u prosincu, u sklopu projekta „Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva“. Cilj ovog projekta je omogućiti mladim učenicima završnih razreda Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci da svoja praktična znanja, nadograđujući ih sugestijama iskusnih poduzetnika, prezentiraju građanima Rijeke i time daju značajan doprinos uređenju i unaprjeđenju izgleda užeg gradskog središta.

Više informacija

Petak, 9. prosinac 2016.

U Startup inkubatoru Rijeka s radom započela 7. generacija timova

Predstavnici 21 tima odabranih za ulazak u 7. generaciju Inkubatora potpisali su u riječkom Startup inkubatoru ugovore o korištenju usluga riječkog Startup inkubatora. Za vrijeme trajanja ugovora, do 9. lipnja 2017. godine ovih 46 polaznika potpuno će besplatno dobiti edukaciju i savjetovanje o razvijanju svoje poslovne ideje i poduzetništvu općenito putem mentora iz različitih područja.

Više informacija