Obavijesti

Četvrtak, 18. srpanj 2019.

Poziv u glavni projekt u postupku izdavanja izmjene rješenja za građenje za : Poslovno stambeni kompleks ELCON GERAETEBAU i dječje igralište na području javne zelene površine u Rijeci

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje , u postupku izdavanja izmjene rješenja za građenje za POSLOVNO STAMBENI KOMPLEKS ELCON GERAETEBAU I DJEČJE IGRALIŠTE NA PODRUČJU JAVNE ZELENE POVRŠINE U RIJECI, ), poziva stranke u postupku da izvrše uvid u glavni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Utorak, 16. srpanj 2019.

Poziv za uvid u idejni projekt za produženje ulice Riva i Trg Žabica

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja izmjene i dopune lokacijske dozvole za produženje ulice Riva i Trg Žabica, poziva stranke u postupku da 26. srpnja 2019. godine, izvrše uvid u idejni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Petak, 24. svibanj 2019.

Poziv za uvid u idejni projekt za građenje pristupnog puta PP1

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje pristupnog puta PP1, poziva stranke u postupku da 05.06.2019. godine, izvrše uvid u idejni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.