Obavijesti

Utorak, 13. studeni 2018.

Poziv u glavni projekt za građenje poslovno stambenog kompleksa Elcon Geraetebau i dječje igralište na području javne zelene površine u Rijeci

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja izmjene rješenja za građenje poslovno stambenog kompleksa Elcon Geraetebau i dječje igralište na području javne zelene površine u Rijeci, poziva stranke u postupku da 28.11.2018. godine, izvrše uvid u glavni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Utorak, 10. srpanj 2018.

Poziv u idejni projekt za građenje ulice Vrhak i rekonstrukciju ulice Brca (oz. U-10) te rekonstrukcija ulice Drenovski put (oz. U-9)

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja izmjene i dopune lokacijske dozvole za građenje ulice Vrhak i rekonstrukciju ulice Brca (oz. U-10) te rekonstrukciju ulice Drenovski put (oz. U-9), poziva stranke u postupku da 18. srpnja 2018. godine, izvrše uvid u idejni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Četvrtak, 5. srpanj 2018.

Poziv u glavni projekt za građenje benzinske postaje Rijeka – Rujevica

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje benzinske postaje Rijeka – Rujevica, poziva stranke u postupku da 16.07.2018. godine, izvrše uvid u glavni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Četvrtak, 5. srpanj 2018.

Poziv za uvid u glavni projekt za gradnju dvojne višeobiteljske građevine (A)

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja građevinske dozvole za gradnju dvojne višeobiteljske građevine (A), poziva stranke u postupku da 16. srpnja 2018. godine, izvrše uvid u glavni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.