Obavijesti

Utorak, 3. rujan 2019.

Poziv za uvid u idejni projekt za rekonstrukciju dijela Opatijske ulice

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja lokacijske dozvole za rekonstrukciju dijela Opatijske ulice, poziva stranke u postupku da 09.09.2019. godine, izvrše uvid u idejni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Četvrtak, 18. srpanj 2019.

Poziv u glavni projekt u postupku izdavanja izmjene rješenja za građenje za : Poslovno stambeni kompleks ELCON GERAETEBAU i dječje igralište na području javne zelene površine u Rijeci

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje , u postupku izdavanja izmjene rješenja za građenje za POSLOVNO STAMBENI KOMPLEKS ELCON GERAETEBAU I DJEČJE IGRALIŠTE NA PODRUČJU JAVNE ZELENE POVRŠINE U RIJECI, ), poziva stranke u postupku da izvrše uvid u glavni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.

Utorak, 16. srpanj 2019.

Poziv za uvid u idejni projekt za produženje ulice Riva i Trg Žabica

Odjel gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje u postupku izdavanja izmjene i dopune lokacijske dozvole za produženje ulice Riva i Trg Žabica, poziva stranke u postupku da 26. srpnja 2019. godine, izvrše uvid u idejni projekt i druge dokumente radi izjašnjenja.