Poslovi vezani uz socijalnu skrb za građane koji zbog nepovoljnih osobnih ili društvenih razloga nisu u stanju samostalno zadovoljiti svoje osnovne životne potrebe te poslovi vezani uz unapređenje dostupnosti i kvalitete zdravstvene zaštite.

Kontakt informacije odjela

Povezane novosti

Četvrtak, 18. siječanj 2018.

Dan mimoza – nacionalni dan prevencije raka vrata maternice

U subotu, 20. siječnja od 9,30 do 13 sati na Korzu će se obilježiti 11. dan mimoza – nacionalni dan prevencije raka vrata maternice i ginekoloških tumora. Na prigodnom štandu građani će moći doznati informacije o načinu prevencije raka vrata maternice te ostalih tumora, budući da se radi o bolesti koja se može u potpunosti spriječiti brigom o vlastitom zdravlju, redovitim odlascima na ginekološke preglede te cijepljenjem.

Više informacija

Srijeda, 13. prosinac 2017.

Svečana sjednica Medicinskog fakulteta – Gradu Rijeci priznanje za Spomenik darivateljima tijela

U velikoj dvorani Medicinskog fakulteta održana je 62. svečana sjednica ove za riječko Sveučilište izuzetno značajne ustanove. Tom prigodom gradonačelniku Vojku Obersnelu uručena je zahvala za projekt realizacije spomenika Darivateljima tijela, koji je Grad Rijeka omogućio uz partnerstvo s Komunalnim poduzećem Kozala i MedRi – Zavodom za anatomiju.

Više informacija

Ponedjeljak, 11. prosinac 2017.

Akcija Kapi života: gradonačelnik darovao krv

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel je darovao krv u sklopu 22. akcije Kapi života, koju organiziraju studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci. Osim dobrovoljnog darivanja krvi, akciji uključuje i mjerenja tlaka i šećera u krvi.

Više informacija