Pored trgovačke i ugostiteljske ponude, trgovački centar nudi svojim posjetiocima također i mogućnost opuštanja u velikim prostorima za zabavu, odnosno u igraonicama, multipleks kinodvoranama, u dvoranama za ljepotu i njegu tijela,

Tower centar Rijeka na Pećinama otvoren 2006.g. jedan je od najvećih i najsuvremenijih trgovačkih centara u Hrvatskoj. Ukupna površina višenamjenskog centra iznosi gotovo 128 tisuća m², unutar kojih je smješteno 150 prodavaonica te ugostiteljski i zabavni sadržaji.

Tower Center Rijeka proteže se na osam etaža, od kojih pet trgovačkog sadržaja. Neto površina višenamjenskog centra iznosi 62.292 m². Javne galerije i trgovi zauzimaju 11.376 m² a stambeno-poslovni toranj koji se razvija na 15 etaža, ima ukupnu površinu od 11.800 m². Na usluzi posjetiocima nalazi se parkiralište za 2.100 vozila ukupne površine 53.724 m².

Investitor objekta je tvrtka Policentro Rijeka, a ovo ulaganje vrijedno 150 milijuna eura predstavlja jedno od najvećih ulaganja nekog talijanskog poduzeća u Hrvatsku.

Tower Center Rijeka je društvo Grupacije Policentro, odnosno grupacije koja objedinjuje nekoliko uslužnih poduzeća. Grupacija koja u Italiji i inozemstvu djeluje već trideset godina, specijalizirana je u projektiranju, komercijalizaciji, izgradnji i osmišljavanju trgovačkih i višenamjenskih centara, čiji je ključ uspjeha stalno napredovanje i specijalizacija njihovih poduzeća. Tower Centrom Rijeka upravlja društvo Cogest Italia.