Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze se aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Srijeda, 26. veljača 2020.

Najava Humanitarne izložbe „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ i dodjela priznanja djelatniku Policijske uprave primorsko – goranske, Zahidu Habiboviću

Konferencija za medije na kojoj će se najaviti Humanitarna izložba „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ i dodijeliti priznanje djelatniku Policijske uprave primorsko – goranske, Zahidu Habiboviću, za njegovu iznimnu intervenciju na Međunarodnoj karnevalskoj povorci, održat će se u četvrtak, 27. veljače u 11 sati u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16, I. kat.

Više informacija

Srijeda, 26. veljača 2020.

Prijem polaznika Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

U četvrtak, 27. veljače 2020. godine s početkom u 11.00 sati u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka (Trg Riccarda Zanelle 1) župan Zlatko Komadina i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović primit će polaznike Ratne škole „Ban Josip Jelaćić“ koje predvodi načelnik Mijo Kožić.

Više informacija

Skip to content