Grad Rijeka građanima, u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, daruje jednokratni novčani poklon-bon koji se može iskoristiti u nekoj od trgovina prehrambenih proizvoda.

Tko može dobiti pomoć?

Poklon-bon može dobiti umirovljenik koji ostvaruje gradsku mjesečnu novčanu pomoć za umirovljenike, te starija osoba koja ostvaruje mjesečnu novčanu pomoć za starije osobe bez osobnog prihoda.

Kako ostvariti pomoć?

Zahtjev za dobivanje ove pomoći nije potrebno podnijeti, Grad Rijeka šalje na kućne adrese poklon-bon svim korisnicima prije spomenutih prava.

Utorak, 12. studeni 2019.

Donesen Operativni program održavanja nerazvrstanih cesta i ostalih javno – prometnih površina u zimskim uvjetima 2019./2020.

Za financiranje širih javnih potreba osnovnog školstva će se iz proračuna Grada Rijeke izdvojiti 1.715.100,00 kn, zaključeno je na gradonačelnikovom kolegiju na kojem je također ustrojen i Zimski stožer te donesen Operativni program održavanja nerazvrstanih cesta i ostalih javno – prometnih površina u zimskim uvjetima.

Više informacija

Ponedjeljak, 5. prosinac 2016.

Utvrđene konačne rang liste stipendista Grada Rijeke

Gradonačelnik Vojko Obersnel prihvatio je konačne rang-liste za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima prema kriteriju darovitosti kao i konačne rang-liste studenata koji se obrazuju za deficitarna zanimanja i rang liste učenika srednjih škola i studenata prema socijalnim kriterijima u školskoj/akademskoj 2016./2017. godini. Donesena je i odluka o dodjeli poklon-bonova umirovljenicima za nabavu namirnica u vrijednosti od 300 kuna za božićne i novogodišnje blagdane

Više informacija