Vrlo šarolik program obilježavanja Dana MO privukao je veliki broj građana. U suradnji s Policijskom upravom Primorsko-goranskom, u petak, 7.lipnja održano je edukativno predavanje na“Osobe zrelije životne dobi kao žrtve .Istog dana u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka za građane organizirano je besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi.

U ulaznom holu MO svoje radove izložili su štićenici prihvatilišta za beskućnike Ruže sv. Franje i mališani dječjeg vrtića Vidrice. U večernjim satima ljubitelji glazbe uživali su u glazbi koju su nam omogućili  članovi obitelji Veljak, Dragana,Stojanov, Ivica Vrkić i Andree Skedel.
U nedjelju nakon sv.mise koju je predvodio župnik vlč.Mari Gerić  predstavnici MO Kozala položili su cvijeće i zapalili svijeće na spomen obilježju braniteljima poginulim u Domovinskom ratu u Parku Kozala i time su završeni Dani MO Kozala
Vijeće Mjesnog odbora Kozala ovim putem još jednom zahvaljuje svim građanima koji su sudjelovali u obilježavanju Dana MO Kozala, vidimo se dogodine!