Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze se aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Ponedjeljak, 22. siječanj 2018.

Ri Lit – Noć velikog čitanja

U utorak, 23. siječnja 2018. u 12.00 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri-info), Korzo 18 b, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljena šesta po redu Noć velikog čitanja. Konferenciji za medije prisustvovat će Davor Mandić, Doris Pandžić, Dunja Matić i organizator Vlado Simcich Vava.

Više informacija

Petak, 19. siječanj 2018.

Memorijalni rukometni turnir “Zvonimir Škerl”

U subotu, 20. siječnja 2018. godine, u 12.20 sati, u dvorani „Dinko Lukarić“ na Kozali, započet će program otvorenja 26. po redu Memorijalnog rukometnog turnira „Zvonimir Škerl“, u organizaciji Muškog rukometnog kluba Kozala, Udruge 128. brigade HV-a Sv.Vid i Mjesnog odbora Brašćine-Pulac.

Više informacija

Petak, 19. siječanj 2018.

Dan mimoza

U subotu 20. siječnja 2018. godine, održat će se Dan mimoza – Dan prevencije raka vrata maternice.

Više informacija

Petak, 19. siječanj 2018.

Međunarodna izložba “Super svjetlost”

U ponedjeljak, 22. siječnja 2018. godine, u 11 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18b, održat će se konferencija za medije povodom otvorenja međunarodne izložbe “Super svjetlost” i svečane podjele Nagrada i priznanja Zajednice tehničke kulture Rijeka.

Više informacija