Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Petak, 29. svibanj 2020.

Polaganje vijenca povodom Dana državnosti

Povodom obilježavanja Dana državnosti, u subotu, 30. svibnja 2020. godine, izaslanstva Grada Rijeke i Primorsko – goranske županije predvođena gradonačelnikom Rijeke, Vojkom Obersnelom i predsjednikom Županijske skupštine Erikom Fabijanićem, položiti će vijence na spomen obilježja.

Više informacija

Četvrtak, 28. svibanj 2020.

Završnica humanitarne akcije Sve za našu djecu

U petak, 29. svibnja 2020. godine, na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci, u 20.00 sati, održat će se humanitarni koncert u sklopu ovogodišnje, 5. humanitarne akcije Sve za našu djecu koju organiziraju regionalna televizija Kanal Ri i Udruga Riječko srce.

Više informacija

Četvrtak, 28. svibanj 2020.

Svečana akademija povodom Dana državnosti

U petak, 29. svibnja 2020. godine, u 10.30 sati, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, Trg Riccarda Zanelle 1, u organizaciji Grada Rijeke i Primorsko – goranske županije održat će se svečana akademija u povodu Dana državnosti.

Više informacija

Skip to content