Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze se aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Utorak, 19. lipanj 2018.

18. Primorje Synchro Cup – izmjena najavljenih govornika

U srijedu, 20. lipnja 2018. godine, u 10.00 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18b, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljen 18. Primorje Synchro Cup, međunarodno natjecanje u sinkroniziranom plivanju za juniorke i mlađe juniorke.

Više informacija

Ponedjeljak, 18. lipanj 2018.

Panel rasprava „Political violence: Is counterstrike possible?“

U utorak, 19. lipnja 2018. s početkom u 17 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16/prizemno, u sklopu Ljetne škole „Kritika nasilja danas: kako misliti i boriti se protiv nasilja“ koju organizira Centar za napredne studije jugoistočne Europe, održat će se panel rasprava na temu „Political violence: is counterstrike possible?“

Više informacija

Ponedjeljak, 18. lipanj 2018.

Prijem za učenike generacije

U utorak, 19. lipnja 2018. godine, u 11 sati, u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16/1. kat, održat će se prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola koji su se tijekom osmogodišnjeg školovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i  uzornog vladanja, iskazali i u brojnim izvannastavnim, izvanškolskim i humanitarnim aktivnostima te u podizanju ugleda svoje škole.

Više informacija