Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze se aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Ponedjeljak, 22. svibanj 2017.

40. ICT Skup MIPRO

U utorak, 23. svibnja 2017. godine, u 10.30 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18b, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljeno svečano otvorenje 40. jubilarnog ICT skupa MIPRO.

Više informacija

Petak, 19. svibanj 2017.

Vjerujemo da će HNK Rijeka u nedjelju, 21. svibnja osigurati osvajanje Prvenstva i najavljujemo vatromet s Molo longa koji će se održati iza 22 sata

Procjenjujući da će u nedjelju, 21. svibnja 2017. godine, rezultat nogometne utakmice između HNK Rijeka i HNK Cibalia završiti rezultatom koji će NK Rijeci osigurati osvajanje Prvenstva, Grad Rijeka priprema vatromet s Molo longa koji će se, ukoliko Rijeka osigura osvajanje Prvenstva, održati iza 22 sata. Ured Grada Rijeke Suradnica za odnose s medijima Iva…

Više informacija

Petak, 19. svibanj 2017.

Produženo radno vrijeme ugostiteljskih objekata nakon utakmice Rijeka – Cibalia

Procjenjujući da će u nedjelju, 21. svibnja 2017. godine, rezultat nogometne utakmice između HNK Rijeka i HNK Cibalia završiti rezultatom koji će NK Rijeci osigurati osvajanje Prvenstva, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel donio je odluku kojom se ugostiteljskim objektima na području grada Rijeke dozvoljava da u noći s nedjelje na ponedjeljak produže svoje radno vrijeme.

Više informacija