Ova rubrika namijenjena je prvenstveno predstavnicima medija.

Ovdje se nalaze aktualni pozivi za press konferencije, priopćenja Gradske uprave, pozivi za sjednice Gradskog vijeća i kolegija gradonačelnika. Uz najave kolegija i sjednica nalaze se materijali uz točke dnevnog reda za preuzimanje u obliku PDF dokumenta.

Suradnica za odnose s medijima u Gradu Rijeci je Iva Balen.

 

Press objave

Ponedjeljak, 18. siječanj 2021.

Marko Filipović sa suradnicima na potresom pogođena područja dopremio novu riječku pošiljku pomoći

„Riječki vatrogasci, volonteri svih profila, predstavnici riječkog i županijskog Crvenog križa i mnogi drugi dali su ogroman doprinos u saniranju posljedica potresa i u pomaganju pogođenom stanovništvu i svi skupa možemo biti ponosni na njihov trud, hrabrost i odlučnost. Ja svakako jesam“, poručio je Filipović dodavši kako će Grad Rijeka, koji je s povezanim društvima odmah nakon potresa osigurao 800 tisuća kuna pomoći za područje pogođeno potresom, nastaviti pomagati taj kraj odnosno ljude iz tih područja na razne načine.

Više informacija

Utorak, 12. siječanj 2021.

Gradonačelnikov kolegij prilagođen epidemiološkim mjerama

U srijedu, 13. siječnja 2021. godine, u 10.00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16/prizemlje, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel održat će konferenciju za medije na kojoj će izvijestiti o točkama 73. gradonačelnikovog kolegija koji će se održati elektroničkim putem.

Više informacija