Mjesni odbor Podmurvice površine je 78,35 ha i ima 5.988 stanovnika.

Povezane novosti

Utorak, 25. srpanj 2017.

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2016. godinu

U skladu sa usvojenim programima rada, financijskim planovima, te prijedlozima malih komunalnih akcija za 2016 godinu, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provodila su tijekom 2016. godine brojne aktivnosti u cilju podizanja kvalitete i standarda življenja svojih sugrađana. Aktivnosti vijeća provode se u cilju zadovoljenja potreba građana u komunalnom opremanju kao i provođenju programa iz sfere društvenog života (programi kulture, sporta, brige o djeci, ekologije, zdravstva…). Pregled aktivnosti sadržan je u Izvješću o radu vijeća mjesnih odbora, prihvaćenom na 4. Gradonačelnikovom kolegiju.

Više informacija

Utorak, 6. lipanj 2017.

Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

U subotu, 3. lipnja završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

Više informacija

Utorak, 2. svibanj 2017.

Poziv na ekološku akciju

Vijeće MO Podmurvice u sklopu programske aktivnosti organizira ekološku akciju u subotu, 06. svibnja 2017. godine s početkom u 9 sati (okupljanje volontera na parkiralištu u Bribirskoj ulici kod kbr. 10). Planira se očistiti zelena površina u Bribirskoj ulici sjeverno od kbr. 3, 8 i 10.

Više informacija