Mjesni odbor Sveti Kuzam površine je 53,79 ha i ima 240 stanovnika.

Povezane novosti

Utorak, 25. srpanj 2017.

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2016. godinu

U skladu sa usvojenim programima rada, financijskim planovima, te prijedlozima malih komunalnih akcija za 2016 godinu, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provodila su tijekom 2016. godine brojne aktivnosti u cilju podizanja kvalitete i standarda življenja svojih sugrađana. Aktivnosti vijeća provode se u cilju zadovoljenja potreba građana u komunalnom opremanju kao i provođenju programa iz sfere društvenog života (programi kulture, sporta, brige o djeci, ekologije, zdravstva…). Pregled aktivnosti sadržan je u Izvješću o radu vijeća mjesnih odbora, prihvaćenom na 4. Gradonačelnikovom kolegiju.

Više informacija

Četvrtak, 29. lipanj 2017.

Provedena akcija „Biramo najljepšu okućnicu i balkon u 2017.“ u Mjesnom odboru Sveti Kuzam

Nakon provedene akcije “Biramo najljepšu okućnicu i balkon” u kojoj je sudjelovalo 26 natjecatelja, dana 27. lipnja 2017. u Hrvatskom domu Sv. Kuzam održana je svečanost proglašenja najljepše okućnice i balkona u Mjesnom odboru Sveti Kuzam za 2017. godinu. Komisija za odabir najljepše okućnice i balkona u sastavu članova Vijeća Mjesnog Sv. Kuzam nakon uvida…

Više informacija

Utorak, 6. lipanj 2017.

Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

U subotu, 3. lipnja završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

Više informacija

Petak, 19. svibanj 2017.

Održana akcija čišćenja iza Hrvatskog doma Sv. Kuzam

U suradnji s volonterima mještanima Sv. Kuzma i caffe barom Joks dana 6. travnja 2017. provedena je akcija čišćenje kanala iza Hrvatskog doma Sv. Kuzam i prostora oko parkirališta. Vrijedni volonteri prihvatili su se posla i očistilo se je oko 3 m3 raznog otpadnog materijala iz kanala iza doma i otpada oko parkirališta.

Više informacija