Mjesni odbor Drenova površine je 702,17 ha i ima 7.624 stanovnika.

Povezane novosti

Ponedjeljak, 26. lipanj 2017.

Radovi iz sredstava komunalnih prioriteta MO Drenova

Iz sredstava komunalnih prioriteta MO Drenova u tijeku su radovi na uređenju parkirališta iza zgrade mjesnog odbora na Cvetkovom trgu kod kućnog broja 1. Uređena je pješačka staza u ulici Brdina kod kućnih brojeva 16 i 18, kao i dječje igralište na lokaciji Put k igralištu.

Više informacija

Srijeda, 21. lipanj 2017.

Izložba Tonija Ožbolta u Ogranku gradske knjižnice na Drenovi

U mjesecu lipnju u Ogranku Gradske knjižnice Rijeka na Drenovi svoje likovne radove izložio je mladi Drenovčanin Toni Ožbolt. Toni Ožbolt postavio je zanimljive slike u digitalnoj tehnici što je relativno novija likovna tehnika, pri kojoj se slika, ili crtež stvara kompjuterom i zatim printa na pisaču. Ovo je njegova prva izložba na Drenovi pa…

Više informacija

Utorak, 6. lipanj 2017.

Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

U subotu, 3. lipnja završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

Više informacija

Petak, 26. svibanj 2017.

Travanjski Eko Cvetko

Na Drenovi se ovog mjeseca nastavlja već četvrta sezona mjesečne kvartovske tržnice Eko Cvetko. Drugi ovogodišnji Eko Cvetko održava se u ponedjeljak, 29. svibnja 2017. od 17-20 sati.

Više informacija