Obavijesti

Ponedjeljak, 29. travanj 2024.

Javni poziv poduzetnicima za prijavu na projekt “Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva”

Grad Rijeka, Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj, ekologiju i europske projekte tradicionalno provodi projekt “KREATIVNI IZLOZI – sinergija talenta i iskustva” putem povezivanja stručnih znanja i talenata učenika Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci (ŠPUR) koji su pod vodstvom svojih mentora te praktičnih iskustava i potreba poduzetnika, korisnika poslovnih prostora s izlozima u užem centru grada.

Petak, 26. travanj 2024.

Javni poziv nositeljima stvarnih prava na nekretninama u k.o. Zamet, k.o. Marinići i k.o. Srdoči koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena komunalna prometnica Rujevica – Marinići

Grad Rijeka, Upravni odjel za komunalni sustav i promet, Odsjek za plan razvoj i gradnju infrastrukture i promet objavljuje Javni poziv nositeljima stvarnih prava na nekretninama u k.o. Zamet, k.o. Marinići i k.o. Srdoči koje graniče sa zemljištem na kojem je izvedena komunalna prometnica Rujevica – Marinići o započinjanju postupka evidentiranja predmetne komunalne infrastrukture u katastarski operat i zemljišnu knjigu.