Ponedjeljak, 21. kolovoz 2017.

“100% Zagorsko ponovno na riječkom Korzu”

U utorak, 22. kolovoza 2017. godine u Rijeci će biti održana konferencija za medije na kojoj će biti najavljena manifestacija “100% Zagorsko”. O navedenoj temi govorit će gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, pročelnica Upravnog odjela KZŽ za poljoprivredu, gospodarstvo, promet i komunalnu infrastrukturu Sanja Mihovilić, voditeljica Ureda Turističke zajednice KZŽ Ksenija Tomić i umjetnička voditeljica KUD-a Zabok Senka Jurina.

Više informacija

Srijeda, 16. kolovoz 2017.

Započela predaja zahtjeva za korištenje pomoći iz Socijalnog programa za djecu, učenike i studente

U srijedu, 16. kolovoza, započela je predaja zahtjeva za korištenje tri vrste pomoći iz Socijalnog programa Grada Rijeke za djecu, učenike i studente u narednoj školskoj, odnosno pedagoškoj godini, i to podmirenje troškova javnoga gradskog prijevoza za učenike srednje škole ili studente, novčanu pomoć redovitim učenicima srednje škole ili studentima te podmirenje troškova boravka djeteta u jaslicama i vrtiću.

Više informacija

Četvrtak, 10. kolovoz 2017.

Proslava blagdana Velike Gospe na Trsatu

Za tisuće hodočasnika, koji će i ove godine 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, posjetiti Svetište Majke Božje Trsatske, pripremljen je bogat vjerski  program. Tog dana, s obzirom na velik broj hodočasnika, uže središte Trsata bit će zatvoreno za promet, a za posjetitelje je osiguran besplatan javni gradski prijevoz.

Više informacija

Četvrtak, 10. kolovoz 2017.

Predstavnici Grada Rijeke u posjetu prijateljskom gradu Rostocku

Na poziv prijateljskoga njemačkoga grada Rostocka, predstavnici Grada Rijeke prisustvuju Hanse Sailu, regati tradicijskih brodova, koja se ove godine održava 27. put. Ova manifestacija jedan je od najvećih europskih festivala mora i pomorske tradicije, koji privlači i do milijun posjetitelja, a ove se godine održava od 10. do 13. kolovoza. Sudjeluje više od 200 jedrenjaka i muzejskih brodova iz 12 zemalja.

Više informacija