Petak, 23. lipanj 2017.

Otkriveno spomen obilježje petorici poginulih branitelja s Gornjeg Zameta

Povodom Dana državnosti danas je na Gornjem Zametu, u Ulici Bogomira Ćikovića Marčeva, svečano otkriveno spomen obilježje poginulim braniteljima iz Domovinskog rata koji su živjeli u ovom dijelu Rijeke: Nebojši Đikiću, Nevenku Grbcu, Darku Modriću, Zdravku Mulcu i Ivi Stipanoviću. Spomen obilježje otkrili su članovi obitelji poginulih Zamećana.

Više informacija

Srijeda, 21. lipanj 2017.

Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?

Predstavnici Odjela za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU održat će u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje) u utorak, 27. lipnja 2017., od 9:30 do 15:00 sati besplatnu radionicu „Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih“ .

Više informacija

Srijeda, 21. lipanj 2017.

Izložba Tonija Ožbolta u Ogranku gradske knjižnice na Drenovi

U mjesecu lipnju u Ogranku Gradske knjižnice Rijeka na Drenovi svoje likovne radove izložio je mladi Drenovčanin Toni Ožbolt. Toni Ožbolt postavio je zanimljive slike u digitalnoj tehnici što je relativno novija likovna tehnika, pri kojoj se slika, ili crtež stvara kompjuterom i zatim printa na pisaču. Ovo je njegova prva izložba na Drenovi pa…

Više informacija

Srijeda, 21. lipanj 2017.

Premijera predstave „Izrasti!“

U petak, 23. lipnja 2017. godine, u 10 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke – RI INFO (Korzo 18b), bit će održana konferencija za medije na kojoj će biti najavljena premijera predstave Kazališne radionice Malik Rijeka „Izrasti!“, nastaloj prema motivima knjige „Gospodar muha“ W. Goldinga.

Više informacija