Utorak, 23. siječanj 2018.

Poziv na radionicu pletenja košara

Vijeće MO Kantrida organizira besplatnu kreativnu radionicu pletenja košara od papira. Radionica će se održati u srijedu 31. siječnja 2018. od 15 do 17 sati u prostorijama Mjesnog odbora na adresi Lovranska 10.

Više informacija

Utorak, 23. siječanj 2018.

Provođenje građanskog odgoja i obrazovanje pozitivno utjecalo na promjene stavova učenika

Evaluacija provedbe Građanskog odgoja i obrazovanja u riječkim osnovnim školama pokazala je kako su učenici iznimno pozitivno reagirali na nastavu građanskog odgoja, a što je posebice važno, također i promijenili stavove vezane uz prava i dužnosti, suradnju, uvažavanje drugih i toleranciju prema drugačijima, rečeno je na gradonačelnikovom kolegiju.

Više informacija

Utorak, 23. siječanj 2018.

Mali princ i njegova nona

U nedjelju smo dobili i malog princa riječkog karnevala, Mateo mu je ime, i već je brusio znanje na podvežičkim dječjim maškaranim tancima. Naravno sve je to genetika, jer i nona ima tog maškaranog crva u sebi.

Više informacija

Ponedjeljak, 22. siječanj 2018.

Otvoren novoizgrađeni vrtić Đurđice na Vojaku

Prigodnom svečanošću otvoren je novoizgrađeni vrtić Đurđice na Vojaku, šesti po redu novi vrtić kojeg je Grad Rijeka realizirao posljednjih godina, čime je osigurano sveukupno 600 novih mjesta u vrtićima Dječjeg vrtića Rijeka.

Više informacija

Ponedjeljak, 22. siječanj 2018.

Godišnjica smrti fra Serafina Sobola

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i njegov zamjenik Marko Filipović položili su, u ime Grada Rijeke, cvijeće na grob fra Serafina Sobola, legendarnog trsatskog franjevca i svećenika, dugogodišnjeg gvardijana Svetišta Majke Božje na Trsatu, preminulog protekle godine.

Više informacija

Ponedjeljak, 22. siječanj 2018.

Prijavite projekte i programe tehničke kulture za 2018. godinu

Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za sport i tehničku kulturu objavljuje Javni poziv za prijavu projekata i programa za provedbu programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Rijeke za 2018. godinu. Rok za prijavu projekata i programa je trideset (30) dana, od dana objave, odnosno do 21. veljače 2018. godine.

Više informacija

Ponedjeljak, 22. siječanj 2018.

Ri Lit – Noć velikog čitanja

U utorak, 23. siječnja 2018. u 12.00 sati, u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri-info), Korzo 18 b, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljena šesta po redu Noć velikog čitanja. Konferenciji za medije prisustvovat će Davor Mandić, Doris Pandžić, Dunja Matić i organizator Vlado Simcich Vava.

Više informacija