Petak, 9. travanj 2021.

Stožer civilne zaštite RH donio stroge mjere za Primorsko-goransku županiju – učenici škola kojima je osnivač PGŽ od ponedjeljka na online nastavi

Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije donio je prijedlog novih, strožih epidemioloških mjera. Novost je zabrana svih javnih događanja i okupljana, zatim obustava rada trgovina odjeće i obuće, ograničenje rada ostalih trgovina na razdoblje od 6 – 19 sati s maksimalno 10 kupaca u trgovini na 100 m², obustava rada casina, automat klubova i uplatnih mjesta za igre na sreću, kao i rada na terasama ugostiteljskih objekata.

Više informacija

Petak, 9. travanj 2021.

Remont NN mreže i zamjena stupova

U Ulici Franje Matkovića od kućnih brojeva 1 do 10, izvršit će se remont niskonaponske mreže i zamjena stupova od strane HEP – ODS d.o.o., Elektroprimorja Rijeka, u priodu od 1. travnja 2021. do 31. svibnja 2021. godine.

Više informacija

Srijeda, 7. travanj 2021.

35. sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke

35. sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke održat će se u srijedu, 14. travnja 2021. godine s početkom u 10,00 sati  u Centru Zamet (Dvorana) i putem aplikacije za održavanje sjednica na daljinu. Istoga dana 14. travnja glasovat će se o prijedlozima akata putem obrazaca za glasovanje (elektroničko izjašnjavanje).

Više informacija