Mjesni odbor Pehlin površine je 231,62 ha i ima 5.553 stanovnika.

Povezane novosti

Utorak, 25. srpanj 2017.

Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2016. godinu

U skladu sa usvojenim programima rada, financijskim planovima, te prijedlozima malih komunalnih akcija za 2016 godinu, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provodila su tijekom 2016. godine brojne aktivnosti u cilju podizanja kvalitete i standarda življenja svojih sugrađana. Aktivnosti vijeća provode se u cilju zadovoljenja potreba građana u komunalnom opremanju kao i provođenju programa iz sfere društvenog života (programi kulture, sporta, brige o djeci, ekologije, zdravstva…). Pregled aktivnosti sadržan je u Izvješću o radu vijeća mjesnih odbora, prihvaćenom na 4. Gradonačelnikovom kolegiju.

Više informacija

Ponedjeljak, 10. srpanj 2017.

U srijedu 12. srpnja počinju radovi na sanaciji sustava odvodnje oborinskih voda u ulici Pletenci kod k.br. 21

Gradski prometni centar obavještava javnost da će u srijedu, 12. srpnja 2017. godine započeti radovi na sanaciji sustava odvodnje oborinskih voda u Ulici Pletenci kod k.br. 21 na području MO Pehlin. Predviđeno trajanje radova je 20 kalendarskih dana, a izvođač je tvrtka Sandi d.o.o., Rijeka. Za vrijeme izvođenja radova Ulica Pletenci bit će zatvorena za…

Više informacija

Utorak, 6. lipanj 2017.

Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

U subotu, 3. lipnja završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

Više informacija