Mjesni odbor Podvežica površine je 72,57 ha i ima 6.110 stanovnika.

Povezane novosti

Ponedjeljak, 4. srpanj 2022.

Zaprašivanje komaraca u utorak, 5. srpnja u večernjim satima

U utorak, 5. srpnja tijekom kasnih večernjih sati (iza 22 sata) Dezinsekcija će provoditi tretman suzbijanja komaraca metodom hladnog zamagljivanja na području mjesnih odbora: Srdoči, Brajda – Dolac, Pehlin, Podvežica, Gornja Vežica, Zamet, Gornji Zamet, Draga te u Parku Ponsal.

Više informacija

Ponedjeljak, 13. lipanj 2022.

Maškarani virozni bilten

Baš kako je maškarani stožer propisao, točno prema njihovim uputama. S maskama, bez distance, bez brojanja posjetitelja, bez cijepljenja, bez mjerenja temperature i naravno sa što manjim brojem godina u sebi. U cijelu ovu ljetnu  maškaranu priču uskočio nam je i meštar Sandi, a pomogla mu je princeza karnevala Valerija.

Više informacija

Srijeda, 8. lipanj 2022.

Slatki mići bomboni

Bili Celzijevi stupnjevi u minusu ili u visokom plusu djeca Vežice, organizirana u karnevalsku grupu Vežićki tići, će se maškarati. Njih maškarana viroza ne pušta.

G.P.

Više informacija

Srijeda, 1. lipanj 2022.

Dječji maškarani virus (karneval)

Dječji maškarani virus promijenio je godišnje doba, odnosno sezonu, ove godine toplo mu vrijeme odgovara za širenje maškarane viroze. U petak, 10. lipnja s početkom u 18 sati vraćamo maškarane mjere:

Više informacija

Srijeda, 11. svibanj 2022.

Plan košnje na području MO Podvežica

KD Čistoća je objavila plan košnje za razdoblje od 9- do 13. svibnja na svojoj stranici, kao i na stranici Grada Rijeke, koji se može promijeniti u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika ili izvanrednih intervencija radne jedinice.

Više informacija