Novouređeni središnji trg na Drenovi otvoren je u travnju 2014.g. Investicija vrijedna 2.4 milijuna kuna financirana je sredstvima gradskog proračuna kroz prioritete MO Drenova i program održavanja komunalne infrastrukture.

Uređenje Cvetkovog trga obuhvatilo je prostor ispred crkve i poslovne zgrade (bivše škole) pa do potpornog zida ulice Drenovski put odnosno prostor površine 2237 m².

Investicija je vrijedna 2.400.000,00 kuna. Zahvat je financiran sredstvima gradskog proračuna kroz prioritete MO Drenova i programom održavanja komunalne infrastrukture.

 

Uređenjem trga formirano je 20 parkirnih mjesta i obnovljena asfaltna površina. Na dijelu trga uz crkvu i poslovnu zgradu izveden je uzdignuti plato opločen kamenom kanfanarom. Dio između parkirališta i uzdignutog platoa koji predstavlja središnji dio trga s povijesnom šternom izveden je u kombinaciji lijevanog asfalta i kamena kanfanara. Postavljeno je pet novih stupova javne rasvjete, a ugrađena je i ambijentalna rasvjeta trga koja dodatno naglašava arhitektonske elemente platoa, crkve i zgrade.
Radove na uređenju Cvetkovog  trga izvela je Zanatska zadruga Gradin, a nadzor nad izvođenjem tih radova provela je tvrtka Karloline d.o.o.