Subpages list

Novo memorijalno obilježje uz Most hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Most hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Novo memorijalno obilježje – Kameni blok s imenima poginulih branitelja Cilj ovog rješenja je na vjerodostojan način istaknuti imena poginulih branitelja te ih u potpunost integrirati u postojeću cjelinu izvedenog projekta. Procjep zida je akcent na mostu koji simbolizira žrtvu za slobodu, koji se manifestira u crvenoj horizontalnoj plohi,…

Više informacija

Javna garaža Brajda

Javna garaža sa 720 parkirnih mjesta na 4 nivoa uz uređenje javnog urbanog prostora iznad garaže i rekonstrukciju dijela ulice Ivana Filipovića.

Više informacija

Projekt Rijeka Gateway

Modernizacija riječkih lučkih bazena uz cestovnu komponentu koja uključuje uključuje izgradnju prometnica D-403 i D404, čiji je dio i Tunel Pećine.

Više informacija

Novi terminali Luke Rijeka

Projekt obuhvaća izgradnju Zagrebačke obale i Brajdice u riječkom bazenu, izgradnju Ro-Ro terminala i terminala za žitarice u Bakru te kontejnerskog terminala, gospodarske i logističke zone u Omišlju.

Više informacija

Modernizacija Zračne luke Rijeka

Jača integracija u cjelokupnu prometnu mrežu. Daljnji razvoj zračne luke proširenjem kapaciteta u cilju ostvarenja novih sigurnosnih i prometnih propisa u zračnom prometu te osiguranja cjelogodišnjeg korištenja i povećanja prometa putnika i tereta.

Više informacija

Radna zona Bodulovo

Poduzetnička zona s 18 parcela okvirnih površina od 1.000 m² do 4.000 m² za izgradnju objekata za obavljanje pretežito uslužnih djelatnosti.

Više informacija

Elektrana u Kampusu

Projekt isporuke električne energije i sustava grijanja (kasnije i hlađenja) Sveučilišnom kampusu, Kliničkom bolničkom centru i budućoj Sveučilišnoj bolnici.

Više informacija

Turistički kompleks Preluk

Projekt uključuje hotel, kongresnu dvoranu, arenu za sport, glazbu, sajmove, wellness, 25-metarski bazen, otvoreno kazalište, teniska igrališta, igrališta za košarku,odbojku, otvoreni bazen te marinu s 80-120 vezova.

Više informacija

Zametska pećina

Turističko uređenje špilje. Dužina Zametske pećine iznosi 137,5 m, a najniža točka u špilji nalazi se 23,27 m ispod kote ulaza.

Više informacija

Uređenje gradskog parka Šparić

Arhitektonsko-urbanističko i krajobrazno uređenje prostora na području stambenog naselja Kantrida, između dviju glavnih prometnica - Istarske ulice s južne i Ulice Marina Jakominića sa sjeverne strane.

Više informacija