Subpages list

Dječja kuća

Riječka Dječja kuća prva je takva kuća u Hrvatskoj a njena posebnost leži u načinu rada s djecom i roditeljima koji će u njoj provoditi vrijeme te u područjima rada i temama kojima će se djeca u njoj moći baviti.

Više informacija

Gradska knjižnica Rijeka

Zgrada ex Rikard Benčić rekonstrukcijom mijenja namjenu iz nekadašnje industrijske u kulturnu i javnu te postaje središnji, reprezentativni objekt Gradske knjižnice Rijeka

Više informacija

Pretvaranje broda Galeb u muzej

Motorni brod Galeb - reprezentativni zaštićeni spomenik kulture postaje muzej čiji će se postav podudarati s programskom linijom Rijeka Europska prijestolnica kulture 2020 “Doba moći”, koja se bavi kritičkim preispitivanjem svih totalitarizama koji su se dotaknuli Rijeke.

Više informacija

Dječji vrtić Rastočine

Novi Vrtić na drugoj lokaciji zamijenit će postojeći, prema standardima građevina predškolskog odgoja, neadekvatan vrtić Rastočine. Dječji vrtić Rastočine primit će ukupno 168 djece u devet odgojnih skupina: tri jasličke i šest vrtićkih.

Više informacija

Dječji vrtić Krnjevo

Novi dječji vrtić Krnjevo pozicioniran u zoni starog naselja Zamet-Baredice i novog naselja Krnjevo imat će pet odgojnih skupina za ukupno 90 djece i to dvije jasličke i tri vrtićke jedinice.

Više informacija

Kazališni park – II. faza

Uređenje dijela partera Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca, prostora s fontanom između kazališta i parka te dio Trninine ulice, između parka i prvog paviljona tržnice.

Više informacija

Uređenje gradskog parka Šparić

Arhitektonsko-urbanističko i krajobrazno uređenje prostora na području stambenog naselja Kantrida, između dviju glavnih prometnica - Istarske ulice s južne i Ulice Marina Jakominića sa sjeverne strane.

Više informacija

Projekt Rijeka Gateway

Modernizacija riječkih lučkih bazena uz cestovnu komponentu koja uključuje uključuje izgradnju prometnica D-403 i D404, čiji je dio i Tunel Pećine.

Više informacija

Delta – riječki Waterfront

Izgradnja parka području sjeverne Delte, izgradnja stambenih, poslovnih i drugih sadržaja na južnom dijelu koji će izgledom i kvalitetom javnih površina dati novi identitet gradu te uređenje marine u luci Baroš.

Više informacija

Javna garaža Brajda

Izgradnja Javne garaže sa 720 parkirnih mjesta na 4 nivoa uz uređenje javnog urbanog prostora iznad garaže i rekonstrukciju dijela ulice Ivana Filipovića s ciljem revitalizacije gradskog središta.

Više informacija

Novi terminali Luke Rijeka

Izgradnja Zagrebačkog pristaništa i kontejnerskog terminala Brajdica u riječkom bazenu, izgradnja Ro-Ro terminala i terminala za žitarice u Bakru te kontejnerskog terminala, gospodarske i logističke zone u Omišlju.

Više informacija

Pozadinski lučki terminal Škrljevo

Terminal Škrljevo ima povoljnu geografsku poziciju, razvijenu prometnu infrastrukturu, a u njemu se mogu obavljati različite gospodarske aktivnosti poput proizvodnje, oplemenjivanja i skladištenja robe i dr.

Više informacija

Modernizacija Zračne luke Rijeka

Razvoj zračne luke proširenjem kapaciteta u cilju ostvarenja novih sigurnosnih i prometnih propisa u zračnom prometu te osiguranja cjelogodišnjeg korištenja i povećanja prometa putnika i tereta.

Više informacija

Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka

Izgradnja uređaja drugog stupnja pročišćavanja otpadnih voda u Rijeci na lokaciji Delta, gradnja i rekonstrukcija oko 217 kilometara kanalizacije i 126 crpnih stanica s istovremenim izvođenjem radova na oko 100 kilometara javne vodoopskrbe u dva grada - Rijeci i Kastvu te tri općine - Viškovo, Čavle i Jelenje koji čine područje aglomeracije Rijeka. Dio transportnog kanalizacijskog kolektora bit će izveden u dužini od oko 800 metara na dijelu općine Matulja.

Više informacija

Elektrana u Kampusu

Izgradnja energane koja će isporučivati električnu energiju i toplinsku energiju (kasnije i hlađenje) Sveučilišnom kampusu, Kliničkom bolničkom centru i budućoj Sveučilišnoj bolnici.

 

Više informacija