Subpages list

Kazališni park – II. faza

VRSTA PROJEKTA: Rekonstrukcija Kazališnog parka SMJEŠTAJ: Kazališni park smješten je u centru grada između Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca i glavne gradske tržnice. OBUHVAT: Ukupna površina zahvata iznosi 6813,0 m². Uređenje Kazališnog trga obuhvaća tri faze. faza uređenja Kazališnog parka iznosi 2191,0 m². – izvedena 2005 faza uređenja Kazališnog parka iznosi 1569,0 m². faza…

Više informacija

Dječja kuća

U sklopu projekta pod nazivom „Prenamjena i revitalizacija ex bloka Rikard Benčić u Rijeci Dječja kuća je zamišljena kao svojevrsno predvorje ustanova i organizacija u kulturi planiranih u kulturnom bloku Benčić.

Više informacija

Gradska knjižnica Rijeka

U sklopu projekta pod nazivom „Prenamjena i revitalizacija ex bloka Rikard Benčić u Rijeci T-zgrada ex Rikard Benčić bit će rekonstruirana i opremljena kao sjedište Gradske knjižnice Rijeka.

Više informacija

Javna garaža Brajda

Javna garaža sa 720 parkirnih mjesta na 4 nivoa uz uređenje javnog urbanog prostora iznad garaže i rekonstrukciju dijela ulice Ivana Filipovića.

Više informacija

Projekt Rijeka Gateway

Modernizacija riječkih lučkih bazena uz cestovnu komponentu koja uključuje uključuje izgradnju prometnica D-403 i D404, čiji je dio i Tunel Pećine.

Više informacija

Novi terminali Luke Rijeka

Izgradnja Zagrebačkog pristaništa i kontejnerskog terminala Brajdica u riječkom bazenu, izgradnju Ro-Ro terminala i terminala za žitarice u Bakru te kontejnerskog terminala, gospodarske i logističke zone u Omišlju.

Više informacija

Pozadinski lučki terminal Škrljevo

Terminal Škrljevo ima povoljnu geografsku poziciju, razvijenu prometnu infrastrukturu, a u njemu se mogu obavljati različite gospodarske aktivnosti poput proizvodnje, oplemenjivanja i skladištenja robe i dr.

Više informacija

Modernizacija Zračne luke Rijeka

Razvoj zračne luke proširenjem kapaciteta u cilju ostvarenja novih sigurnosnih i prometnih propisa u zračnom prometu te osiguranja cjelogodišnjeg korištenja i povećanja prometa putnika i tereta.

Više informacija

Elektrana u Kampusu

Projekt isporuke električne energije i sustava grijanja (kasnije i hlađenja) Sveučilišnom kampusu, Kliničkom bolničkom centru i budućoj Sveučilišnoj bolnici.

Više informacija

Uređenje gradskog parka Šparić

Arhitektonsko-urbanističko i krajobrazno uređenje prostora na području stambenog naselja Kantrida, između dviju glavnih prometnica - Istarske ulice s južne i Ulice Marina Jakominića sa sjeverne strane.

Više informacija