Dječji vrtić Radost omogućilo je primanje 45 mališana i otvaranje jasličkih skupina na Turniću i Krnjevu, čime se u potpunosti zadovoljila potreba za jasličnim kapacitetima u ovom dijelu grada.

Objekt vrtića Radost uređen je u prostoru kojeg je ranije koristila škola Turnić odnosno Centar za autizam, a koji se preselio u novi veći prostor na Potoku.

U radove na uređenju novog vrtića i njegovo opremanje uložena je ukupno 663.360,00 kuna.

Na objektu su izvedeni građevinsko-obrtnički i instalaterski radovi (popravak krova i krovne limarije, mjestimična sanacija fasade s ličenjem, sanacija elektroinstalacije, prilagođavanje postojeće vodoinstalacije i opreme vrtićkom uzrastu, ličilački radovi, keramičarski radovi, stolarski radovi s popravcima) i postava vanjske zaštitne ograde s ulaznim vratima.

U novom objektu smještene su dvije skupine vrtićkog programa. Radi se o skupini za rano učenje engleskog jezika i informatiku koja je do sad djelovala u sklopu objekta Turnić i mješovitoj vrtićkoj skupini iz objekta Krnjevo.

Djeca u ovom vrtiću borave u dvije prostrane i svijetle prostorije, potpuno preuređene i opremljene novim namještajem i didaktičnim materijalima.