U okviru programa Dana MO Gornja Vežica, osim sportskih aktivnosti, u petak 9. srpnja o. g. održano je besplatno mjerenje tlaka i šećera za sve građane. Aktivnost je održana temeljem programa Vijeća, u dogovoru s GD Crveni križ.

U sklopu turnira u malom nogometu održani su veteranski i seniorski turniri.
Turniri su privedeni kraju u subotu 10. srpnja 2021. podjelom pehara i statua najboljim ekipama, igračima, vratarima i strijelcima ovogodišnjeg turnira.

Ekipa Attaccante i prijatelji pobjednik je veteranskog malonogometnog turnira “Sv. Ana – Gornja Vežica 2021.”.
Attaccante i prijatelji su u finalnom susretu bili boljii od Muna 2:1.
Golove za pobjedničku ekipu postigli su Arnel Petrović i Marko Cvijanović, a za poraženu Sanjin Fumić iz deveterca.
Attacante i prijatelji su plasman u finale ostvarili zahvaljujući pobjedi nad Orijentom 1919 (3:1), a u drugom polufinalnom susretu Mune su istim rezultatom (3:1) bile uspješnije od UDVDR RH Kostrena. U susretu za treće mjesto UDVDR RH Kostrena je svladala Orijent 1919 2:1.
Najboljim igračem turnira proglašen je Arnel Petrović iz pobjedničke ekipe Attaccante i prijatelji, a iz iste je proglašen i najbolji vratar Damir Demo. Najbolji strijelac je Sanjin Fumić (Mune).

Ekipa Buddy’s pobjednik je seniorskog malonogometnog turnira “Sv. Ana – Gornja Vežica 2021.” nakon što je u finalnom susretu bio bolji od ekipe Moretto.
Ekipa Buddy’s su plasman u finale ostvarili zahvaljujući pobjedom nad ekipom MNK Malinska (0:1), a u drugom polufinalnom susretu ekipa Moretto bila je uspješnija od Pekare Klana (5:2). U susretu za treće mjesto Pekara Klana je pobijedila MNK Malinska 0:0 (3:2).
Najboljim igračem turnira proglašen je Patrik Vidmar iz pobjedničke ekipe Buddy’s, a iz iste je proglašen i najbolji vratar Dominik Božičić.
Najbolji strijelac je Vedran Ćubelić (Moretto).

I tako su sa sportskim aktivnostima započeli i završili ovogodišnji Dani MO Gornja Vežica.
Očekujemo Vas i iduće godine!