U subotu, 4. lipnja održali su se 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeka na terenima ŠD Zamet, a povodom obilježavanja Dana sv. Vida – zaštitnika Grada, u kojima su se, braneći boje svog mjesnog odbora, proslavili naši boćari: Livio, Slavko i Zoran osvojivši prvo mjesto.

Napetosti, zabave i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, pa se još jednom pokazalo da je održavanje sportskih susreta mjesnih odbora više nego uspješna aktivnost koju Direkcija za mjesnu samoupravu provodi već punih dvanaest godina.

Ekipa boćara koja je branila boje MO Banderovo u sastavu: Livio Lenac (Mićo), Slavko Vičić i Zoran Stojanović, bili su nepobjedivi. Od šest uzastopno odrigranih utakmica sve do jedne su pobijedili i zasluženo osvojili prvo mjesto.

Livio je proglašen najboljim igračem turnira, pa je u prave ruke dospio pehar naj boćara.

Kartaši sa Banderovo, Pino Marchesi i Davor Juravić ove godine nisu imali sreće u kartama. Iako je do samog kraja utakmice pobjeda bila neizvjesna, izgubili su od ekipe iz MO Škurinje sa svega bod razlike. Ali to nije bila prepreka za nastavak dana u dobrom društvu. Dečki, više sreće drugi put.

Hvala našim sugrađanima koju nam se uvijek rado odazvu i zastupaju naš Mjesni odbor. Sportski pozdrav svima i dogodine se vidimo.

(Đ.D.)