U ponedjeljak, 31. siječnja 2022. godine, u 11.30 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16/ prizemlje, bit će predstavljen Poziv na iskazivanje interesa za kupnju građevinskih čestica u Poduzetničkoj zoni Bodulovo.

Riječ je pozivu za iskazivanje interesa poduzetnika za kupnju građevnih čestica, odnosno iskazivanje namjera investiranja i poslovanja u Poduzetničkoj zoni Bodulovo.

Poziv za iskazivanje interesa predstavit će gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke Jana Sertić i viši savjetnik za razvoj poduzetništva Dario Dobrilović.

Poduzetnička zona Bodulovo jedan je od infrastrukturnih projekata Grada Rijeke čiji je cilj proširenje sustava infrastrukturne potpore malom i srednjem poduzetništvu.
Izgradnja komunalne infrastrukture i stavljanje u funkciju Poduzetničke zone Bodulovo otvara mogućnost većih gospodarskih aktivnosti te predstavlja dodatnu mogućnost za privlačenje novih poduzetnika koji će svojim angažmanom doprinijeti povećanju ekonomske aktivnosti na području Rijeke te novom zapošljavanju.
Završetkom projekta poduzetnicima će na raspolaganju biti 9 građevnih čestica ukupne površine 19.694 m², odnosno pojedinačne veličine od 1.029 m² do 8.558 m².

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Gordana Brkić Žagar