U sklopu humanitarne akcije „Sve za našu djecu“, na Korzu, ispred trgovine Zara, postavljen je štand na kojem se prodajom majica i šalica prikupljaju sredstva za Kliniku za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Akciju organizira Udruga Riječko srce u suradnji s Kanalom Ri, a uz pokroviteljstvo Grada Rijeke. Sva prikupljena sredstva bit će uložena u opremanje dnevne bolnice pri Odjelu za hematologiju i onkologiju u Dječjoj bolnici na Kantridi.

Štand su danas posjetili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, pročelnica Odjela za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka Jelena Roganović, riječki sportaši i glazbenici.

Također, na štandu su najavljena i događanja koja će se odvijati u sklopu ove humanitarne akcije.

Tako će se u subotu, 29. travnja održati rukometni turnir mlađih dobnih skupina sa završnom egzibicijskom utakmicom u večernjim satima, kada će nastupiti zlatni olimpijci – All star zvijezde rukometa.

Završni događaj u sklopu ove akcije bit će veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti brojni poznati riječki i hrvatski glazbenici, a koji će biti održan na Trgu Riječke rezolucije u četvrtak, 4. svibnja.

Humanitarni koncert prenosit će Kanal Ri i Radio Rijeka, a tijekom koncerta bit će organiziran i call centar  te će se građani pozivanjem telefonskog broja 060 9009 moći izravno uključiti u ovu akciju.

Istog tog dana, na Trgu 128. brigade HV-a bit će održan i Gastro dan kada će se građani moći uključiti u humanitarnu akciju kupnjom obroka po simboličnoj cijeni.

Također, u akciju će se uključiti i škole iz Rijeke i okolice čiji će učenici prodavati predmete koje su sami izradili i tako prikupljati sredstva za opremanje Dnevne bolnice.