Muzej Grada Rijeke poziva sve građane Republike Hrvatske i šire regije na uključivanje u posljednju fazu pripreme muzejskog postava broda Galeb i ostalih izložbi i događanja koja će biti povezana s bogatom poviješću ovog broda.

Ramb III, Kiebitz, Galeb – sve su to imena istoga broda iz različitih povijesnih razdoblja u kojima je imao različite uloge.

Imate li predmete, fotografije, video snimke ili samo živopisna sjećanja koja želite podijeliti sa širom javnošću, a koja se odnose na bilo koju od brojnih uloga ovog broda – javite nam se!

Muzej Grada Rijeke prikuplja na posudbu ili trajno korištenje fizičke uspomene, ali i one neopipljive, dostupne u svjedočanstvima ljudi povezanih s brodom na različite načine.

Ovaj se poziv tiče svih koji žele dati svoj doprinos stalnom muzejskom postavu broda.

Prepoznajete li da je poziv namijenjen upravo Vama ili nekome od Vaših bližnjih, kontaktirajte nas što prije ili jednostavno proslijedite ovu informaciju dalje.

Javnom pozivu možete se odazvati putem online obrasca dostupnog na: www.rijeka.hr te na stranicama Muzeja grada Rijeke, putem mail adrese info@muzej-rijeka.hr, odnosno broja telefona: +385 51 351 092

U ime broda Ramb III, Kiebitz i Galeb,
Vašem se odazivu veseli

Muzej Grada Rijeke