Novootvoreni RiHub nudi besplatan coworking prostor do kraja godine koji mogu koristiti svi nezavisni djelatnici u kulturnim, kreativnim i ostalim industrijama, koji žive ili privremeno borave u Rijeci, a nemaju jedinstveno mjesto za rad.

Onima koji rade „od doma“, u kafićima, knjižnicama ili na drugim zamjenskim mjestima dobro je poznat nedostatak adekvatnog prostora za rad u Rijeci. Svi oni od sada će moći pronaći mir i poželjnu radnu atmosferu u novom kulturnom centru RiHub, s kapacitetom od 35 mjesta za rad.

Prostor mogu koristiti nezavisni profesionalci, ali i drugi djelatnici koji privremeno borave u Rijeci i treba im prostor za rad, ili žive i rade u Rijeci, a drugačije si nisu mogli osigurati takav prostor.

Svaki od korisnika će nakon određenog vremena provedenog u coworking prostoru moći iskazati svoje dojmove, pohvaliti, predložiti i na koncu ocijeniti svoje iskustvo rada i boravka u RiHubu. Tako će, ističe voditelj, RiHub postati još bolji.

Uz besplatno korištenje coworking prostora do kraja 2018. godine, svi zainteresirani korisnici će tijekom 2019. godine usluge coworkinga u RiHubu moći koristiti kroz razne pakete pogodnosti i to uz 50% popusta.

RiHub

RiHub, moderno uređeni centar koji se prostire na nešto više od 1.000 m2, želi u pravom smislu riječi biti rasadnik inovativnog i kreativnog grada budući da prostor objedinjava informativni centar projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, centar sudioničkih programa u kojima građani mogu prijavljivati, birati i realizirati svoje projekte, multifunkcionalnu dvoranu spremnu ugostiti brojna događanja i prvi otvoreni coworking prostor u Rijeci.

Dođite u RiHub i družite se s aktivnim građanima aktivnog grada. Razvijajte ideje. Organizirajte se i okupljajte se. Pronađite radnu atmosferu u centru grada, na adresi Ivana Grohovca 1A – bivši Bernardi. Radno vrijeme RiHuba je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

Očekujemo vas!