Povodom sutrašnjeg blagdana Svih svetih, predstavnici Grada Rijeke obišli su gradska groblja gdje su položili vijence u spomen svih preminulih.

Gradonačelnik Vojko Obersnel sa zamjenicima Markom Filipovićem i Nikolom Ivanišem te pročelnicom Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Karlom Mušković, položio je vijence na grobljima na Trsatu, Zametu, Kozali.

Blagdan Svih svetih - položeni vijenci na gradskim grobljimaDruga delegacija koju su predstavljali pročelnik Odjela za gradsku samoupravu i upravu Mladen Vukelić, pročelnik Odjela za informatičku djelatnost Željko Jurić, pročelnica Odjela gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje Ljiljana Buljan i v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Renato Kostović vijence je položila na grobljima Sveti Kuzam, Draga te starom groblju Drenova.

Obje su delegacije položile vijence na Centralnom gradskom groblju Drenova, uz predstavnike Primorsko-goranske županije predvođenih predsjednikom Županijske skupštine Erikom Fabijanićem, predstavnike Policijske uprave Primorsko-goranske i druge.