Svim muslimanima u gradu Rijeci i Republici Hrvatskoj čestitamo Kurban bajram. Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Povodom najvećeg islamskog blagdana, Kurban bajrama, gradonačelnik Vojko Obersnel uputio je  glavnom riječkom imamu Hidajetu ef. Hasanoviću i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj, muftiji prof.dr.sc. Azizu ef. Hasanoviću prigodne čestitke.

 

Poštovani gospodine Hasanović,

u ime Grada Rijeke, kao i svoje osobno, Vama i svim našim sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke povodom nadolazećeg, najvećeg muslimanskog blagdana Kurban-bajrama.

Ovo je svakako prigoda u kojoj želim naglasiti kako pripadnici islamske zajednice u Rijeci svojim djelovanjem, kulturom i vrijednostima koje žive, značajno pridonose izgradnji razumijevanja, međusobnog poštovanja i toliko potrebnog mira među ljudima. Time obogaćuju Rijeku i čine je prepoznatljivom, ne samo u nacionalnim okvirima, već i znatno šire.

Uz najbolje želje da ovaj blagdan svima vama donese obilje blagostanja, mir u srcu i okruženju i sve ono što čini sretnim svakoga čovjeka, srdačno Vas pozdravljam.

Bajram šerif mubarek olsun!

 

Poštovani gospodine Hasanović,

u ime Grada Rijeke, kao i svoje osobno, Vama i svim hrvatskim građanima islamske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke povodom nadolazećeg, najvećeg muslimanskog blagdana Kurban-bajrama.

Svim vjernicima želim da ovaj veliki blagdan proslave u duhu tradicije i običaja te mira i radosti, sa svojim najdražima. Radost, mir, sloga, zdravlje i ljubav, solidarnost te međusobno poštivanje i povjerenje, neka vladaju u svima.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,
Gradonačelnik
Mr.sc. Vojko Obersnel

Skip to content