TD Energo obavještava korisnike sustava toplinske energije da će se tijekom današnjeg dana, 30. listopada 2019. godine, postupno uključivati grijanje u objektima na toplinskom sustavu grada Rijeke, čime će započeti sezona grijanja 2019./2020.

Naime, zbog hladnijeg i kišnog vremena koje se predviđa za naredni period, u objektima priključenima na Energov distributivni sustav postupno će se pokrenuti grijanje, a riječke će toplane prijeći na zimski način rada.

U zimskom načinu rada toplinski sustavi Gornja Vežica, Vojak, Škurinje, Kozala, Zamet i Podmurvice rade u 24-satnom režimu. Zgrade na navedenim sustavima mogu samostalno odabrati vrijeme dnevnog i noćnog grijanja (npr. od 5:00 do 24:00, 6:00 do 23:30 ili bilo koja druga željena kombinacija) te neovisno o grijanju režim grijanja tople vode (npr. topla voda tijekom 24 sata, početak grijanja tople vode u 5:00 itd.)

Zgrade koje još ne žele započeti s grijanjem mogu samostalno donijeti odluku da njihove podstanice ostanu isključene, neovisno o službenom početku sezone, te da se pokrenu kada se sustanari zgrade za to odluče.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Energu na besplatni telefon 0800 353 040.

Skip to content