U subotu, 2. lipnja 2018. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao “Dani svetog Vida”.

Predstavnici 27 mjesnih odbora takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Sportski duh i dobra zabava, uvod su u bogat program obilježavanja dana zaštitnika našeg grada sv. Vida.

Oko 250 natjecatelja raspoređeno u ekipama 27 mjesnih odbora Grada Rijeke odmjerit će snagu, spretnost, umijeće i znanje u tri discipline. Znanje, mudrost i svakako spretnost motiranja u briškuli i trešeti uz “buso” i “strišo” 24 mjesna odbora, dok će umijeće i mirnoću ruke u valjanju balota-boća okušati predstavnici 23 mjesna odbora. U potezanju konopa svoju snagu odmjerit će predstavnici ekipe četiri mjesna odbora. I ove godine za domaćina smo izabrali Športsko društvo Zamet koje nam je ustupilo svoje terene za potrebe odvijanje natjecanja.

Sportske igre mjesnih odbora Sv. Vid 2018

Uz nadu da će nam vrijeme biti naklonjeno, jedan sportski pozdrav svim učesnicima, gostima i domaćinima.

Dragi sugrađani ovim putem pozivamo Vas da pružite podršku predstavnicima svojih mjesnih odbora. U slučaju kiše igre se ne odgađaju – jog je natkriven, turnir u briškuli i trešeti odigrat će se u prostorijama ugostiteljskog lokala BK Zamet. A konop, što bude – bit će.

U prilogu možete pogledati raspored (satnicu) takmičenja po disciplinama:

1. Raspored – turnir u boćanju 2018. (početak 09:00 sati)

2. Raspored – briškula i trešeta 2018. (početak 10:00 sati)

3. Raspored – potezanja konopa 2018. (početak 17:00 sati)

4. Hodogram takmičenja

5. Popis ekipa

Skip to content