Delegacija predsjednika sindikata Javno komunalnih tvrtki Grada Novog Sada boravi u posjetu Rijeci s ciljem razmjene iskustava i upoznavanja s načinom rada i ustrojem riječkih gradskih komunalnih i trgovačkih društava.

Tim povodom gostima iz Novog sada direktori riječkih gradskih komunalnih društava održali su u Salonu Grada Rijeke kraće prezentacije svojih društava te odgovarali na njihova pitanja.

U ime Grada Rijeke goste iz Novog Sada pozdravila je dr.sc. Nataša Zrilić Viša savjetnica gradonačelnika – specijalist za razvoj i gospodarske aktivnosti koja je predstavila Strategiju razvoja grada Rijeke 2014. do 2020.g. kao i aktivnosti koje se poduzimaju u kontekstu Urbane aglomeracije Rijeka.

Delegacija Novog Sada sastavljena je od predsjednika sindikata Javno-komunalnih tvrtki Grada Novog Sada, a glavni cilj njihovog posjeta Gradu Rijeci je razmjena iskustava u pogledu funkcioniranja Javno-komunalne djelatnosti tvrtki u vlasništvu Grada, kao i upoznavanje s iskustvima privatizacije javno-komunalnih tvrtki.

U delegaciji iz Novog sada nalaze se predsjednici sindikata javno-komunalnih tvrtki: “Gradsko zelenilo”, “Tržnica“, “Parking servis”, “Novosadska toplana”, “Lisje”,            “Čistoća”, ” Informatika”, ” Zoohigijena“, ” SPC „Vojvodina”, “Put”, JGSP i članovi Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj djelatnosti Novog Sada.

Skip to content