Unatoč tome što se Rijeka Advent bliži kraju prilike za dobru zabavu još uvijek ima. Izvrsni programi očekuju vas na nekoliko gradskih lokacija na ispraćaju Stare i dočeku Nove godine.

Advent na Gradini započinje tradicionalnim dječjim dočekom Nove godine, a zabave neće nedostajati ni u večernjim satima kada će se za dobru atmosferu pobrinuti DJ Sale 4 Love. Na Trgu Ivana Koblera bit će veselo već od ranih jutarnjih sati uz DJ-a Jakšu, Adventiranje kod Kazališta i ove godine pripremilo je doček Nove godine u podne, a večernji sati bit će rezervirani za zabavu na Trgu Riječke rezolucije i Korzu, gdje će publika od 21 sat plesati uz DJ Voljena Korića, grupu Vatra, a u Novu godinu uvest će nas Queen Real Tribute Band.

Bogata gastro ponuda, tradicionalnih, ali i pomalo neuobičajenih jela, čarobni blagdanski napici i naravno pregršt slastica zadovoljit će sve posjetitelje, čak i one najzahtjevnije.

Iskoristite priliku da posjetite i Poštanski ured Djeda Mraza u Riječkom tunelu. Radno vrijeme Poštanskog ureda je u petak od 9 do 13 i od 17 do 21 sat te u subotu od 9 do 13 sati.

Nakon Nove godine naši najmlađi još će kratko vrijeme uživati u vožnjama Vlakića Djeda Mraza, a vještine na ledu moći će „brusiti“ sve do 15. siječnja do kad su otvorena vrata klizališta Morska pahuljica. Kako bi im uspomene na najčarobnije doba godine ostalo još dugo u sjećanju pobrinuo se Foto Kurti u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, koji u Kućici Djeda Božićnjaka fotografira sve do 7. siječnja 2023. godine.

I ove godine Facebook stranica gradonačelnik.hr bira najljepši advent u Hrvatskoj. Izbor traje sve do 5. siječnja u 12 sati, nakon čega će se proglasiti najljepši adventi u kategorijama mali, srednji, veliki gradovi i općine. Računaju se samo lajkovi na stranici gradonačelnik.hr, ne i na podijeljenim objavama.
Ne zaboravite glasati za najčarobniji Advent na Kvarneru-Rijeka Advent. Link za glasanje je: http://bit.ly/3WrHcup

Još uvijek stignete prošetati gradom i uživati na najčarobnijem Adventu na Kvarneru, koji svoja vrata zatvara 8. siječnja 2023. godine.