Radovi na uređenju raskrižja Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, bliže se kraju. Zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta, u nedjelju  11. lipnja 2017. godine, u vremenu od 06:30 sati do 20:00 sati, bit će zabranjeno prometovanje vozila na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, u zoni raskrižja. Za vrijeme izvođenja radova promet će se usmjeravati obilaznim pravcima koji će biti obilježeni privremenom prometnom signalizacijom.

Vozači sa područja Marinića i Viškova upućivat će se na obilazni prometni pravac preko naselja Turkovo, Pehlin i dalje Vukovarskom ulicom, u smjeru centra. Vozači sa područja Gornja Drenova upućivat će se na obilazni prometni pravac duž Ulice Drenovski put, preko područja Donje Drenove i Kozale, u smjeru centra. Vozači koji će u Osječku ulicu dolaziti preko čvora Škurinje, upućivat će se u smjeru Drenove Tizianovom ulicom, Baštijanovom ulicom i dalje preko područja Kozale do Drenove.

Za vrijeme izvođenja radova Autotrolej će uspostaviti privremeni režim prometovanja linija javnog gradskog prometa koje prometuju kroz raskrižje u kojem se radovi izvode, i to kako slijedi:

–      linija 5 s Jelačićevog trga prometuje do stajališta Osječka –Drežnička (rotor) redovnom trasom. Na navedenom stajalištu se okreće i čeka korekciju voznog reda te prometuje redovnom trasom do Jelačićevog trga.

Na dijelu trase linije 5 od stanice I. L. Ribara – S. Vukelića do okretišta Drenova prometuje minibus koji ćeka putnike s autobusa linije 5;

–      linija 5A prometuje skraćeno od Tibljaša do stajališta Škurinje škola prema redovnom voznom redu za nedjelju.

Molimo vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i vožnju prilagode uvjetima na cestama, a korisnike javnog gradskog prijevoza za razumijevanje i strpljenje. Normalno prometovanje autobusa uspostavit će se čim to dozvole uvjeti na navedenim prometnicama.