U subotu, 31. prosinca 2022. godine, u 21.00 sat, na pozornici smještenoj na Korzu, uz Trg 128. brigade Hrvatske vojske, počinje program dočeka Nove godine u organizaciji Grada Rijeke.

U novogodišnjoj noći na pozornici na Korzu će nastupiti DJ Voljen Korić, Vatra i Queen Real Tribute Band, prema sljedećem rasporedu:

  • u 21.00 nastupa DJ Voljen Korić
  • u 22.00 nastupa Vatra
  • u 23.15 nastupa Queen Real Tribute Band
  • u 01.00 nastupa DJ Voljen Korić

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović okupljenima će u ponoć, uz šampanjac, s pozornice čestitati 2023. godinu.

Novinari, snimatelji i fotografi će u ograđen prostor pokraj pozornice moći ući isključivo uz predočenje iskaznica njihovih matičnih kuća, te molimo predstavnike medija koji će pratiti doček Nove godine na Korzu da ponesu svoje press iskaznice.

Posebne press akreditacije neće se izrađivati.

Posjet prvorođenoj bebi u riječkome rodilištu neće se održati zbog pojačanih anti-covid mjera, dok će se darovi za mamu i bebu, cvijeće i srebrnjak sv.Vida, poslati u rodilište.

Podsjećamo, od 31. prosinca 2022. godine u 21.00 sat do 1. siječnja 2023. godine u 03.00 sati, na snazi će biti zabrana prometovanja užim središtem grada. Vozila će biti usmjeravana na sjeverni koridor, a kroz uži centar grada moći će prolaziti samo interventna vozila.

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Gordana Brkić Žagar