Vijeće MO Srdoči u okviru svojih programa i ove godine organizira Doček Svetog Nikole. Navedeni program se odnosi na djecu predškolskog uzrasta koja stanuju na području MO Srdoči

U atriju OŠ Srdoči u srijedu 5. prosinca 2018. godine sa početkom u 18 sati započinje program Doček Svetog Nikole. Nakon prigodne priredbe slijediti će podjela slatkih poklon paketa (čokolade, keksi, čips i sl). Za primitak poklon paketa potrebno je dijete prijaviti jer se pokloni naručuju unaprijed po broju prijava.

Prijave se zaprimaju isključivo od ponedjeljka 26. do petka 30. studenog 2018. godine od 8 – 12 sati, u prostorijama MO Srdoči, Miroslava Krleže 4.

Službeni fotograf priredbe je Foto Kurti koji će fotografirati priredbu  i po želji pojedinačne slike djece sa Sv. Nikolom. Fotografije snimljene na priredbi organizator može koristiti za promociju događanja na svojim službenim web stranicama. Fotografije će biti moguće pregledati  putem registracijskog koda koji će biti podjeljen roditeljima na dan fotografiranja i naručiti u periodu od 90 dana na adresi studija Foto Kurti – Užarska 20, Trg Riječkih olimpijaca 10 u Rijeci te M. Tita 75 u Opatiji.

Plakat – Doček Svetog Nikole 2018. – MO Srdoči