U ponedjeljak, 1. lipnja 2020. godine, u 12 sati, u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16/1. kat, održat će se dodjela nagrada „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“.

Grad Rijeka ove godine prvi puta dodjeljuje nagradu „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“ za individualni doprinos odgoju i obrazovanju odgojno-obrazovnim radnicima iz riječkih predškolskih i osnovnoškolskih ustanova, koji je ostvaren u prethodne tri pedagoške, odnosno školske godine.

Dodjeli nagrada će prisustvovati:

  • Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke
  • Sanda Sušanj, pročelnica Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke
  • članovi Povjerenstva za stručno vrednovanje i bodovanje podnesenih prijedloga za dodjelu nagrade „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja”

Dobitnice nagrada su Ana Anić Opašić, dobitnica nagrade iz OŠ Eugen Kumičić, Irena Peić Rančić, dobitnica nagrade iz OŠ Nikola Tesla i Mirela Peić, dobitnica nagrade iz Dječjeg vrtića Rijeka.
Ovom nagradom Grad Rijeka želi istaknuti neprocjenjivu ulogu proaktivnih, inovativnih i predanih odgojno-obrazovnih radnika i radnica u procesu prepoznavanja i razvoja potencijala sve djece, u izgradnji održive i demokratske škole, a time i uspješne i sretne zajednice.

Ured Grada Rijeke
Suradnica za odnose s medijima
Gordana Brkić Žagar

Skip to content