U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za predstavnike nogometnih klubova koji su se plasirali u polufinale ovogodišnjeg turnira „Kvarnerska rivijera“.

Ovog se vikenda igraju završne utakmice 66. izdanja najstarijeg nogometnog turnira u Hrvatskoj i jednog od najstarijih turnira za mlade u Europi, a predstavnici organizatora, generalni direktor HNK Rijeke Vladimir Čohar i predsjednik turnira Ranko Buketa te predstavnici najuspješnijih klubova turnira posjetili su gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela.

Gradonačelnik primio polufinaliste turnira „Kvarnerska rivijera“

Predstavnici klubova darivani su fotomonografijom o našem gradu „Rijeka otvorena svima“

Natjecanje je okupilo ukupno 16 europskih ekipa iz šest zemalja sastavljenih od dječaka rođenih 2001. godine i mlađih, a u za naslov pobjednika natjecat će se Maribor, Olimpija, Osijek i Udinese.

Gradonačelnik Obersnel čestitao je ovim ekipama te napomenuo kako je u proteklih 66 godina na Kvarnerskoj rivijeri nastupilo mnogo igrača koji su kasnije postali klasni nogometaši. Uz želju da i ovo izdanje turnira krije buduće kvalitetne nogometaše, gradonačelnik je poručio: neka pobijedi najbolji.

Predsjednik turnira Ranko Buketa zahvalio je na podršci koju turniru pružaju Grad, županija i ostale općine domaćini, dodavši kako se utakmice polufinala igraju sutra, a utakmica za treće mjesto i finale u nedjelju na Stadionu HNK Rijeka na Rujevici.

Gradonačelnik primio polufinaliste turnira „Kvarnerska rivijera“

Gradonačelnik Vojko Obersnel, potpredsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac, zamjenik gradonačelnika Marko Filipović i tajnik RSS-a Slaviša Bradić

Predstavnici klubova darivani su fotomonografijom o našem gradu naziva „Rijeka otvorena svima“, autora Marka Gracina, Petra Fabijana i Edija Jurkovića, a prijemu su uz gradonačelnika nazočili njegov zamjenik Marko Filipović te potpredsjednica i tajnik Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac i Slaviša Bradić.

Skip to content