U mjesnom odboru Grbci završena je akcija “Birajmo naljepšu okućnicu” i proglašene su najljepše okućnice na svečanosti koja je održana u subotu 2. srpnja 2016.g. u 20 sati u prostoru MO Grbci u Dražičkoj ulici.

Dvadeset četiri učesnice te još toliko susjeda i prijatelja okupilo se u velikoj sali mjesnog odbora i s nestrpljenjem dočekalo proglašenje najljepših okućnica. U velikoj konkurenciji lijepih okućnica, žiriju u sastavu: lanjskih nagrađenih gđe. Milke Čalić i gđe. Slavice Mikolić te tajnice MO Grbci gđe. Vesna Širola, nije bilo lako odlučiti.

U natjecanju su sudjelovale:
Baković Marijana
Zubović Katica
Ćosić Marina
Dragojević Velinka
Čančar Ankica
Babić Dinka
Orčić Marija
Tambolaš Marija
Filipović Manda
Silov Anđelka
Petrović Adela
Jović Manda
Ivaniš Marijana
Petrović Smiljka
Pavić Nada
Babić Mara
Škarica Milka
Blanuša Danica
Vuković Ana
Čalić Milka
Vrčić Ljubica
Podrug Ankica
Klasan Jela i
Mikolić Slavica.

Odluka koje su okućnice ove godine najljepše je donesena, a njihove vrijedne vlasnice nagrađene su poklon bonom od po 150 kn za kupovinu cvijeća i potrepština u Vrtnom centru “MBM” na Škurinjama. To su okućnice slijedećih vlasnica: Ćosić Marina, Čančar Ankica, Tambolaš Marija, Babić Mara, Blanuša Danica, Vuković Ana, Vrčić Ljubica i Podrug Ankica. Nagrađene okućnice možete pogledati ovdje.

Svim učesnicama uručeno je priznanje za sudjelovanje, ukrasna vaza ili oslikani crijep te majica s otiskanom ružom i natpisom “Grbci u srcu”.

Za zabavni dio programa bili su zaduženi glumci Kazališne grupe “Viktora Cara Emina” sa svojom predstavom “Balada o dvogledu” koja je oduševila sve prisutne.

V.Š.

Skip to content