U Step Ri znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, u sklopu projekta Enterprise Europe Network, u srijedu 4. listopada održat će se seminar na temu Kako poslovati u i sa Slovenijom. Sudjelovanje je besplatno a broj polaznika je ograničen. Prijave su otvorene do 3.10. 2017.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network organizira niz događanja (meetEENg-a) čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva pružanjem informacija koje su potrebne za uspješan nastup na slovenskom tržištu.

Na meetEENg-u Kako poslovati u i sa Slovenijom,  Katja Šavor, voditeljica odjela za ekonomske, pravne, kadrovske i opće poslove u Tehnološkom parku Ljubljana i Ana Janežić, poslovni savjetnik za područje financija i knjigovodstva u Step-u Ri, podijelit će sa sudionicima informacije važne za poslovanje u Sloveniji kao što su: stjecanje robe iz Slovenije, obavljanje usluga u Sloveniji, vrste gospodarskih subjekata u Sloveniji, osnivanje poduzeća od strane stranaca u Republici Sloveniji i dr.

Informacije o samom događaju te o načinu prijave dostupne su na web stranicama Step Ri.

Sudjelovanje na meetEENgu je besplatno a broj polaznika je ograničen. Prijave su otvorene do 3.10.2017.