Komunalno društvo Čistoća Rijeka priprema novi sustav obračuna naknade za prikupljanje i zbrinjavanje komunalnog otpada. Stoga će na adrese svih kućanstava tijekom prosinca 2017. godine biti poslana anketa kojom će građani moći dati podatke potrebne za određivanje volumena spremnika.

Komunalno društvo Čistoća Rijeka, kao što je ranije najavljeno priprema novi sustav obračuna naknade za prikupljanje i zbrinjavanje komunalnog otpada na području gradova Rijeka, Bakar, Kastav i Kraljevica te općina Viškovo, Kostrena, Jelenje, Čavle i Klana. Stoga će na adrese svih kućanstava tijekom prosinca 2017. godine biti poslana anketa, kojom će građani moći dati podatke potrebne za određivanje volumena spremnika.

Osnovicu za obračun predstavljat će količina otpada prema volumenu spremnika otpada. Kriterij za određivanje volumena spremnika bit će broj osoba koje stanuju u određenom stambenom prostoru, odnosno kućanstvu.

Anketa KD Čistoća

Anketa KD Čistoća

Upravo stoga, KD Čistoća će na kućne adrese svih kućanstava tijekom prosinca 2017. godine poslati anketu, kojom će građani moći dati podatke o broju korisnika pojedinih stambenih prostora. Navedena anketa služit će KD Čistoća isključivo za određivanje volumena spremnika, bilo da se radi o samostalnom spremniku ili volumnom udjelu u zajedničkom spremniku za otpad.

KD Čistoća stoga moli sve korisnike da priloženu anketu popune traženim podacima te da je vrate u roku od 8 (osam) dana od dana primitka, u priloženoj adresiranoj kuverti, bez plaćanja poštarine ili elektroničkom poštom na cistoca.rijeka@cistoca-ri.hr.