Završna se svečanost Moje filmske priče odvija u dva termina – u petak, 19. srpnja u 21:30 sati u Ljetnom Art-kinu (za polaznike i polaznice radionica) i subotu, 20. srpnja u 19 sati u dvorani Art-kina (za sve članove i članice Filmskog kluba 54+). Tada na program premijerno stižu filmski uradci polaznika i polaznica radionica Moje filmske priče

Nakon pune godine održavanja projekta Art-kina koji je iznjedrio više od 700 članova i članica Filmskog kluba 54+, jedanaest filmskih programa, četrnaest sastanaka Kluba i trinaest različitih kreativnih radionica namijenjenih za članove i članice kluba, Moja filmska priča privodi ste kraju. Na završnoj svečanosti naslovljenoj Moje filmske priče prikazat će se trinaest kratkometražnih uradaka – dvije video reportaže, osam uradaka kratkometražne stop animacije, jednominutni film i dva kratkometražna igrana filma – koje su pod stručnom voditeljskom palicom Sanje Kapidžić, Martine Meštrović, Leona Lučeva, Brune Lovrenčića i Envera Krivca osmislili i snimili polaznice i polaznici radionica Video reportaže, Stop animacije, Filmske igre i Jednominutnog filma.

Za polaznike i polaznice radionica Moje filmske priče završna se svečanost održava u petak, 19. srpnja u 21:30 u Ljetnom Art-kinu, a za sve ostale članove i članice Filmskog kluba 54+ proslava i projekcije održavaju se idućeg dana, u subotu, 20. srpnja u 19 sati u dvorani Art-kina. Članovi i članice Filmskog kluba 54+ svoje ulaznice za Završnu svečanost mogu podići na blagajni Art-kina u radnom vremenu od 16 do 21:30 sati.

Filmski klub 54+ djeluje u okviru projekta Moja filmska priča, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, kojim Art-kino nastoji osnažiti razvoj lokalne filmske kulture i sugrađanima s navršenih 55 godina života omogućiti veću uključenost u kulturni život zajednice. Članovi Filmskog kluba 54+ tako su tijekom kino sezone 2018/2019 mogli pohađati niz kreativnih radionica vezanih uz film, volontirati u realizaciji redovnih programa Art-kina i aktivno sudjelovati u osmišljavanju prigodnih mjesečnih filmskih programa i predlagati filmove koji će biti prikazani.

Europski socijalni fond