Vikend škola poduzetništva održat će se od 20 do 22. travnja 2018. godine na temu Umjetna inteligencija i pametni gradovi. Upisi se vrše od 14. 3. do 13.4. 2018, on-line pristupnicom na web stranici Doma mladih.

Najkreativniji poduzetnički vikend za riječke osnovnoškolce, održat će se od 20. do 22. travnja 2018., u dvorcu Stara Sušica, na temu ‘Umjetna inteligencija i pametni gradovi’. Kroz interaktivne radionice, simulacije, stvaralačke pothvate, zabavu i igru vodit će stručnjaci tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d., u čemu će im pomoći i radni tim KEŠ-a, a sve kako bi osnovnoškolci stekli nove vještine i umijeća te proveli nezaboravni vikend u bajkovitom okruženju.

Cijena za polaznike iznosi 296,00 kuna (uz subvenciju Grada Rijeke koja iznosi 120,00 kuna).

A što će se sve moći doznati i naučiti? Između ostalog – čemu služi umjetna inteligencija, koji su njeni dometi i kako se ona može primijeniti u gradovima da bi oni postali ‘pametniji’. Bit će tu kreativnih zadataka, timske suradnje, praktičnih vježbi i drugih edukativnih i zabavnih sadržaja, kroz koje ćete imati priliku podijeliti vaše super-ideje s drugima, oblikovati ih i staviti u pogon. I sve to uz puno smijeha i veselja. Ukoliko ste učenica/učenik 6. ili 7. razreda i želite sudjelovati u KEŠ vikend školi, javite nam se za predbilježbe i dodatne informacije na iva@dom-mladih.hr ili na 051 512 715.
Više informacija na Facebook stranici KEŠ -a.

Skip to content