Muzej grada Rijeke poziva djecu i roditelje da dio ljetnih praznika provedu kreativno i zabavno kroz edukativno-kreativne radionice, druženje, učenje uz igru i izradu svakojakih predmeta. Radionice će se održavati svaki četvrtak u mjesecu kolovozu (1., 8., 22. i 29.) u jutarnjem terminu, od 10.00 do 11.30 sati, pod vodstvom muzejske pedagoginje Josipe Verbanac.

Tijekom druženja djeca će se upoznati s Muzejom, naučiti tko sve radi u Muzeju i što se sve čuva u muzeju. Kroz kratka vodstva po aktualnim izložbama „Novo vrijeme, drugo poluvrijeme“ i „Četvrti život broda Galeb“ razotkrit će razne muzejske tajne i ponuditi zanimljive priče o muzejskim predmetima.
Radionice će se održavati svaki četvrtak u mjesecu kolovozu (1., 8., 22. i 29.) u jutarnjem terminu, od 10.00 do 11.30 sati, pod vodstvom muzejske pedagoginje Josipe Verbanac.
Uz dobru volju za sudjelovanjem na radionicama, važno je imati najmanje 6, a najviše 11 godina. Cijena radionice je 10,00 kuna po sudioniku, što uključuje ulaznicu u Muzej, vodstvo stručno osobe te sav pribor i materijal za radionicu.
Za prijavljivanje ili više informacija možete nazvati broj telefona 051/351-094 ili nam pisati na josipa.verbanac@muzej-rijeka.hr.

Skip to content