Malonogometni turnir “… i djeci s ljubavlju” održat će se 11.11.2018. s početkom u 13 sati u Start funu u Čavlima.

Ekipe koje nastupaju su: Riječki odvjetnici, Riječki liječnici, Riječki novinari, Ekipa gradskih vijećnika Grada Rijeke, Ekipa Metisa, Ekipa Trećeg maja, Nogometna ekipa “Borac”iz Bakra, Veteranke ŽNK Rijeka, Veterani HNK Rijeka te ekipa udruge ..i djeci s ljubavlju.

Plakat - malonogometni turnir u sklopu nacionalnog projekta Želimo vježbati vidMalonogometni turnir dobrotvornog je karaktera jer će na njemu svi posjetitelji moći sudjelovati u bogatoj tomboli čiji se prihod uplaćuje u fond projekta “Želimo vježbati vid” udruge “… i djeci s ljubavlju”, ujedno i organizatora ovoga događanja.

Događanje će zbog malonogometnih ekipa zasigurno privući pozornost jer će na terenu zaigrati Ahmad Sharbini, bit će zanimljivo vidjeti kako mali nogomet igraju žene protiv svojih muških kolega, a posebno će nas obradovati da će i političari  iz Gradskog vijeća Grada Rijeke za ovu prilku zaigrati u istome teamu, sve za nacionalni projekt “Želimo vježbati vid”s ciljem da se u Rijeci otvori rehabilitacijski centar za slabovidnu djecu i djecu s oštećenjima vida .

Projektom se promiće senzibilizacija javnosti o važnosti i prevenciji vida. Vid je od neprocijenjive važnosti u sportu u svim disciplinama. Svi sudionici ekipa ovim putem su i glasnogovornici nacionalnog projekta.

Više informacija na web stranici www.djecisljubavlju.hr

Livia Mjeda
predsjednica udruge