Na postamentima na Korzu postavljena je izložba “15 godina PAR-a”, nastala u suradnji Grada Rijeke i Visoke poslovne škole PAR koja ove godine obilježava jubilarnih 15 godina djelovanja.

Izložba „15 godina PAR-a“ javnosti predstavlja studije i programe cjeloživotnog obrazovanja na PAR-u, ali i brojna događanja i aktivnosti koje ova institucija uspješno organizira i provodi dugi niz godina. Pod vodstvom dekanice doc.dr.sc. Gordane Nikolić, PAR obilježava svoju 15. obljetnicu kao poznati riječki brend s dugogodišnjom tradicijom inovativnog djelovanja u gradu Rijeci, a koji usto i predstavlja Rijeku i regiju u najboljem svjetlu kroz razne oblike međunarodne suradnje s institucijama u Europi i ostatku svijeta.

PAR je osnovan 2007. godine s idejom razvoja vrhunskih edukacijskih programa i poslovnog savjetovanja koji se temelje na dugogodišnjem iskustvu, realnoj procjeni potreba gospodarstva te kontinuiranom praćenju stručnih znanstvenih inovacija i trendova.

Visoka poslovna škola PAR djeluje kao prva i jedina privatna visokoobrazovna institucija na području Primorsko-goranske županije koja provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse tijekom cijele godine. PAR kontinuirano djeluje s ciljem obrazovanja mladih, modernih i poduzetnički orijentiranih kadrova te kao odgovor na potrebu budućih studenata koji žele drugačije obrazovanje.