Od 8. do 12. svibnja ispred hotela Kontinental održat će se peto izdanje Cvjetnog sajma kod Konta koji će i ove godine posjetiteljima ponuditi brojne proizvode izlagača iz cijele Hrvatske.

Na Cvjetnom sajmu kod Konta ovoga puta svoje će proizvode ponuditi 40 izlagača iz Slavonije, Međimurja, Zagreba, Istre, Gorskog kotara i Metkovića, a posjetitelji će imati priliku kupiti sadnice cvijeća, trajnice, sukulente i aromatično bilje. Bogatoj ponudi sajma doprinijet će i brojni OPG-ovi, koji će ponuditi prirodne sokove od aronije, mente, jabuke i grožđa, likere i rakije. Naći će se tu i fini med, džemovi, ali i prirodna kozmetika, kreme, hidrolati, eterična ulja, kao i vrtni i kuhinjski pribor po popularnim cijenama.

Na sajmu će se nalaziti i ART kutak u kojem će se naći razni dekorativni predmeti, suveniri, ručni rad, ukrasne i mirisne svijeće, knjige i lončarski proizvodi.

Nema sajma bez ukusne hrane, a za to će se ove godine pobrinuti fini prirodni sladoled iz Istre, ukusne fritule, svježe voće i povrće, ali i domaći suhomesnati proizvodi iz Slavonije i Istre.

Također, i ovoga će puta djelatnici KD Čistoća u sklopu sajma besplatno dijeliti sadnice, a to će se održati 10. svibnja u 10 sati.

Radno vrijeme sajma bit će svakog dana od 8 do 20 sati.