Humanitarni koncert Pjesmom za Nadu, u organizaciji Udruge žena operiranih dojki Nada, održat će se u ponedjeljak 14. studenoga s početkom u 19 sati, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a sav prihod namijenjen je za nabavku Edukativnog modela za kliničku vježbu za Medicinsku školu u Rijeci te za rad Udruge Nada.

Udruga žena operiranih dojki Nada osnovana je prije 20 godina sa ciljem okupljanja i pomoći ženama nakon operacije od malignih bolesti dojke. Udruga provodi sveobuhvatni program pod nazivom Nadom do zdravlja, a Prevencija i rano otkrivanje raka dojke te Psihološka podrška – pomoć oboljelima i njihovim obiteljima samo su neki od aktualnih projekata, uz humanitarne akcije.

Humanitarni koncert Pjesmom za Nadu, u organizaciji Udruge žena operiranih dojki Nada,najavili su pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Ankica Perhat, voditelj Službe za zaštitu i spašavanje i civilno društvo Primorsko-goranske županije Branko Škrobonja, predsjednica Udruge Nada Ivanka Penko, Dijana Vidljinović iz Medicinske škole u Rijeci i glazbenica Katja Budimčić.

Humanitarni koncert Pjesmom za Nadu održat će se u ponedjeljak 14. studenoga s početkom u 19 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Ulaznice se mogu kupiti u Udruzi Nada, Milana Smokvine Tvrdog 5/1, od 9 do 15 sati i jedan sat prije početka koncerta na blagajni HKD-a. Cijena im je 40 kuna. Sav prihod je namijenjen za nabavku Edukativnog modela za kliničku vježbu za Medicinsku školu u Rijeci te za rad Udruge Nada.

Neki od izvođača su Alen Polić, Katja Budimčić, Voljen Grbac i Vivien Galetta, a nastupit će i učenici Medicinske škole u Rijeci.

Grad Rijeka podržava Udrugu Nada i sve njezine aktivnosti.

(A.S.)