U utorak, 12. studenog u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u 18 i 30 sati, održat će se humanitarni koncert „Pjesmom za Nadu“, kojeg već tradicionalno organizira Udruga žena operiranih dojki Nada iz Rijeke. Cilj ovogodišnjeg koncerta je prikupiti sredstva za nabavku opreme za potrebe KBC-a Rijeka te za rad udruge.

Humanitarni koncert Pjesmom za Nadu Udruge Nada Na koncertu nastupaju Dražen Turina Šajeta, Mario Lipovšek Battifiaca, Igrokaz, Daniel Šimek, Vokalna skupina Dim, Dance Queen, Bend Dijagnoze, Neven Barac, Francesco Squarcia, Aleksandar Valenčić, Sandy & Saša band, učenici Medicinske škole u Rijeci i gost iznenađenja.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti u Udruzi Nada, Milana Smokvine Tvrdog 5/1, od 7 do 15 sati, te sat vremena uoči početka koncerta na blagajni HKD-a.

Pokrovitelji humanitarnog koncerta su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, koji već dugi niz godina na različite načine podupiru rad Udruge Nada, potom Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP, Radio Rijeka, Pomorski radio Bakar, Novi list te Medicinska škola u Rijeci.

Građane su na koncert pozvali prof. Saša Uljančić iz Medicinske škole u Rijeci, stručna savjetnica u Upravnom odjelu za zdravstvo Primorsko-goranske županije Vedrana Fržop, voditelj koncerta Dražen Turina Šajeta, predsjednica Udruge Nada-Rijeka Ivanka Penko i pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke Karla Mušković.